Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
990 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nové stránky

Karel má nové stránky na www.karelgott.cz *14*
  • "Matka Gottová je v domově důchodců".... To je tedy zpráva dne, národ je znepokojen, snad vyjde do ulic, sepíše petici a vyhlásí sbírku na "matku Gottovou". Je tu ještě prázdná roubenka, napsaná na matku Gottové.
    *1* *1* *13*
  • nové stránky

Jo, vlastně je to www.karelgott.net
  • Karel je borec

Nejlepší zpěvák u nás je Karel Gott. A kdo tvrdí že ne tak je pošuk. *16* Už aby jsem byl na Vánočním turné v Brně - Hala Rondo.
  • grmelino
    Karel Gott a stránky fanoušků Karla Gotta *3*

Pro všechny příznivce našeho slavíka zde vkládám odkaz na zmíněné super stránky na facebooku a vy se můžete stát fanoušky: Karel GOTT & grmelino

https://www.facebook.com/pages/Karel-GOTT-grmelino/161629653886846?ref=stream
  • Gott je v 67 letech schopen zpívat živě 2,5 hod.koncert.Byl jsem na koncertě 15.11.v Č.Budějovicích a velmi mile mne překvapil.Ve výškách už sice není tak jistý,ovšem stále je to třída prvního kalibru.Je mi 27,nejsem debil a ani gay,přesto ho uznávám a obdivuji.Tihle ubožáci,co ho zde uráží,nedokážou zazpívat ani ovčáky čtveráky..Když už do toho chcete mluvit,tak se nejdříve sami něco naučte a předveďte.Sprostě urážet může opravdu jen tupec,co nic neumí. *3*
    • Re:

pane gotte jeste vela stesti pri spevu aby ste meli stale take hezke pisnicky. Zdravi vas vas fanousek ze slovenska.
  • diskuse

Karel je Super a nikdo to už nezměníííí te! *13* *3* *1*
  • Gratulace

Miluju Karla Gotta. Každý jeho koncert je nezapomenutelný zážitek, někdy vzrušením nemůžu ani spát! Moc gratuluju k Slavíkovi
    • robie

Re: Gratulace

Možná ale pracuje s t...u o..ou
    • jitkamorcova

Re: Gratulace

Moje řeč.......Karel je geniální zpěvák,ale především úžasný člověk..... *14*
      • Re: Re: Gratulace

Mega frajer a borec.Klobouk dolů.
  • Akce v CEZ Arene

Byla jsem na akci v CEZ Arene v Ostrave a bylo to fakt super,myslim si pro vsechny zucastnene.Bude-li mit nekdo zajem rada vam objednam a prodam parfem /pro ni i pro neho/ od Karla Gotta. *3* *3*
  • Karel Gott

Žádám tímto kohokoli,kdo by měl jakýkoli kontakt na mistra Karla osobně,ať se mi prosím ozve. Děkuji předem, je to pro mne dost podstatná záležitost. Můj dopis mistrovi nebyl patrně doručen,chtěl bych pana Gotta proto kontaktovat jiným způsobem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit