-
Karla Gotta som nemusel ako speváka
-
Peníze nejsou vše!!
-
Od Karla Gotta sa mi najviac páči pesnička Zůstanu svůj akorát
-
-
A mne se zase libi "Nevinna". Ave Caesar.
-
-
Jen jsem se nudil a kvuli tomu jsem blbe zertoval...nic vice a nic jineho v tom nebylo. Dekuji za prominuti vsem..
-
Karle pane jo skoda ze jsem znal tvou jednu pisen z popelky...odpust me in memorial prosim ty nevhodne a nevkusne me komentare v tomto foru vzdyt pro nemce jsi byl buh...at me charlotta promine me predesle komentare..dekuji.
-
Km nejsi ty nejaka hackerka..no co na to rict jiny kraj jiny mrav...prelouskat to po tobe do cestiny me moc nejde no understand...but colling 776 778 044 and please stay with my and please rescue me...ok..its beautiful foxes..
-
-
Dovolím si opravit zprávu,že pan Gott se vyučil elektromontérem.Vyučil se v ČKD Praha elektromechanikem,což má s elektromontérem společný pouze základ slova.Elektromontér musí s elektřinou kamarádit trochu blíže než jen po vypínač,elektromechanik dělá vinutí a podobné úkony,ke kterým je bezpochyby také třeba preciznosti,kterou pan Gott nejlépe uplatnil nejen v řemesle,nýbrž hlavně v umění.Kdyby na sobě nepracoval,nebyl by to on,kdo československou a posléze českou kulturu (zejména hudbu) vynesl na evropské nebe.Nikdo jiný,kromě paní Pilarové a pana Matušky,nemohl znamenat víc.I výše zmínění dva zpěváci zůstávají za ním,i když o krůček.Prostě pan Gott byl pan Někdo a zůstane navždy v srdcích lidí,kteří milují český pop
-
Ešte pesnička Zůstanu svůj sa mi páči od neho. Inak škoda Karla Gotta
-
Inak ho nemusím Gotta ako speváka
-
Kdepak ty ptáčku hnízdo máš, táto pesnička sa mi najviac páči od Karla Gotta