Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
990 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ŘEKL TO NEBO NE ANEB JEDEN NÁZOR :(NEVÍM JESTLI JE PRAVDIVÝ)

Pane Donutile, dne 20.1.201 bude ČT natáčet Váš pořad na Chyšském zámku s panem Josefem Váňou a Karlem Gotem.
    Když Josef Váňa vyhrál Velkou Pardubickou v roce 2010 po sedmé, vítali jsme jej před Chyšskou radnicí. Já jsem mu pogratuloval a řekl jsem mu, že sedmička je sice hezké číslo, ale Karel Got, že má 30 slavíků. Na to mi Josef Váňa odpověděl, že Got pouze otevírá
    pusu a nedá se to srovnávat s Velkou Pardubickou.
    Jestli tuto zprávu budete číst do 20.1., nezeptáte se
    na tuto skutečnost Josefa Váni v tomto pořadu? Děkuji, vážím si Vás, a přeji hodně životního elánu.
  • Karel není člověk,Karel je bůh,to je jistá věc *14*
  • Kája Gott má sice famozní hlas *14* ,ale mohl by to zpívat víc procítěně *7*
  • Pan Gott zpívá hezky, ale jako o člověku si o něm myslím své. *9*
  • Říkali mi, že dřív než zvolí MISTRA Gotta mistrem tance, mám poslat kdykoliv během celého měsíce září 2011 libovolný počet SMS ve tvaru: MODERATOR Karel Gott na telefonní číslo 907 77 04. Jedna SMS stojí 4Kč . S chutí do toho a překvapení je hotovo!!! Kája Gott moderátorem roku 2011!
  • Blahopřání

Vážený pane Gotte,
    k Vašim 72. narozeninám Vám přeji hodně štěstí, zdraví, další zlaté slavíky (ale i jiné ceny), spoustu energie a ať ještě dlouho vydržíte na scéně české populární hudby, pro niž jste králem.
  • Narozeniny

Dobrý den Mistře,
    přeji Vám vše nejlepší k Vašim dnešním nazenimám. Ať se Vám dál tak nádherně zpívá a i nadále vyzařařuje energii.
  • lieblinka

Narozeniny

Milý Kájo,
    přeji hodně zdraví, štěstí, mnoho a mnoho věrných fanoušků, ať Vám to ještě dlouho zpívá
  • mileycyruska

Narozeniny..

Všechno nejlepší dneska Kájovi :) (škoda že o této stránce neví :/ )
  • narozeniny

Milý Kájo
    Gratulace k Vaším dnešním narozeninám
    přání hodně štěstí,zdraví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit