-
-
jak basnici nemaj prachy
nemaj knihy neuči se a chodi do hospodz žebrat -
-
Re: jak basnici nemaj prachy
ja bych chtela hlavne jestli by sten delaly naky krížovky a by se to tykalo karla jaromira erbena
hodne prosim. OD SIMCI
-
-
hooooo
Nazdar...me osobne nic literatura nerika vubec nic*1*.....proste si myslim ze to byl peknej namachrovanej typek*3*,proste debil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *13* *5* -
-
Re: hooooo
sklapni skřete ! *16* -
-
Re: Re: hooooo
vsci ste zasrany debilove kua *5* *5*
-
-
*13* *13* *13* *13* *13* *13* to se nedela *16* -
-
ses gay -
-
Re: Re: Re: hooooo
ty trotle co si v životě dpkázal vole tupej ! :P *16* serou me taci namachrovanci ! zales a neukazuj se ! a ninkdo kdo neco dokázal si nezaslouží aby se o nem říkalo že je 'debil' *16*
-
-
-
nechápu
nechápu jak někdo může říct o někom co v životě dokázali nebo když je někdo nemocní(postižený,malý nebo na opak velký)spíš debil je člověk který říká -
ty seš debil -
tak jediny debil si tady ty!!!ne tech blbcu je tady vic!!! -
-
hej ja se tě zastávám :D *13* mas upe pravdu
-
-
-
lala
Gooood *15* *15* *15* -
Kája
Byl to Master!!! -
ydtj
rzeqntvoqnhomtuqvbžýq *3* -
frajeerr
byl to fakt frajer *3* *5* máám ho rada -
Erben je morbidní pomatenec a ti co se ho zastávají ať si přečtou kytici a bude jim taky nevolno jako mě! Nechápu jak se o někom takovém mohou učit děti ve školách? A pak se všichni diví proč je společnosti tolik násilí to jim můžou rovnou pouštět americké krváky a oni se ve třídách vystřílí samy!!! *10*
-
-
Já mám Erbena ráda miluji balady, smutné příběhy, smutné konce a to jsem v osmé třídě na základní škole.
Učíme se Kytici ne proto abychom si z toho brali ponaučení ale proto ze je to velice krásná díla plná pocitů, napětí a přijde mi mnohem lepší když se budeme učit o něčem smtném jako je například Vodník, protože ne vždy se v našem životě stane něco krásného život není vždy happyend a na tohle nás tím taky připravují. Je nesmysl abychom si ve školách četli jen Popelku, Sněhurku a další, protože ne vždy zvítězí dobro na zlem...
A kdyby nás učili jen o tom jak je láska mocná, úžasná věc tak potom co mi mě opustil přítel asi bych se sesypala.
Ale tohle je jen můj názor já jsem naopak moc rada ze se mohli seznámit s něčím jako je Kytice.... -
*16* *5* *7*
¨¨Na topole nad jezerem...
Dej sem dítě...
Kytice je nej... -
Pomatenec je autor tohotom příspěvku...
-
-
XD
*13* -
Hustý
Tak to je hustý on se narodil ve stejný den jako já.... Akorát máme jiný rok