-
Karle,jsi prostě nejlepší. V našem srdci(myslím sparťanů), zůstaneš navždy. KAREL FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
-
Karle Díky
Karle děkuji Ti za to co jsi v posledních letech pro Spartu vykopal. Díky. -
poděkování
Pane Poborský ,moc děkuji za všechno co jste pro fotbal udělal a věřím ,že dnešní události na Spartě Vás neotráví.Těším se na Vaše nejbližší vyběhnutí na hřiště a i když jsem vždy přál Spartě, tak je mi úplně jedno ve kterém dresu to bude!Děkuji i za to , že jste vyslovil svůj názor , jen je mi líto ostatních , kteří se zatím chovají jako "správní Češi".Ještě jednou díky , držte se !Myslím , že všichni rozumní lidé jsou s Vámi a pan trenér snad už konečně pochopí jaká je jeho role a kde je jeho místo!Mirek Petrů-Trutnov. -
prosba
Ahoj,již několik let hraji fotbal za FC Medlánky v Brně.Jsi můj velký vzor a chtěl bych poprosit o podepsanou kartičku.Předem moc děkuji a at jsi pořád tak dobrej.ADAM PETRŮ,herčíkova 8,Brno,61200 -
Jsi lepší než Nedvěd,mněl by si dostat Zlatý míč.
-
prosba
Dobry den pane Poborsky, ja mi 14let a jste muj vzor, muzu Vas poprosit o fotografii s autogramem. Dekuji Pavel Cernoch P.S.Ma adresa je Pavel Cernoch, Hekrova 819, Praha4, 149 00 -
Prosba k bohu!!!!!!!!!!
Ahoj Karle si skvělej fotbalista a si můj vzor je mi 14 a hraju za Sk Zče Plzeň mooooooooc prosím podepsanou fotku pro Kaju má adresa:Tachovská 49 Plzeň PSČ:32300 Karel Volín předem děkuji KARLE. -
Dobrý den.Mohla bych vás poprosit o autogram?Moje adresa Martina Tomková Brněnská 2597 Česká Lípa 47006 předem moc děkuju.Poštovné zaplatím.
-
Dodatek
Moje adresa Milan Bauer Rtyně v Podkrkonoší Na Ohradech 306 54233 Předem dekuji -
Pochvala
seš nejlepší pravý záložník na světě alespon podle meho nazoru!!!!! Fandim ti a moc bych chtel tvoji fotku s podpisem vim ze mi ji neposles ale aspon sem to zkusil!Sparta by bez tvych centru těžko dosahla LM.Dekuji ti za krasu kterou predvadis na travniku!!!