-
Pan hráč
Bez tebe by repre neměla smysl. Ještě jednou - ať se ti daří. -
nechceš se vrátit
karle seš můj vzor díky tobě fandim Spartě a teď částečně Budějicim.Nekonči v repre bez tebe je jako tělo bez duše na pravý seš nepostradatelnej a to nemusíš mít formu!Sparta teď lituje když tě pustila tak neudělej repre.Jestli Nedvěd bude pokračovat tak to zkus taky! -
je hezkej *14* *14* *14* *3*
-
Po Karla
Budu rad,kdyby si to Karel precetl:Zrovna vcera chodim po kramech a vybiram dres..A nakonec se stejne vratim k ceskym dresum a koupil jsem si Karla s jeho stastnou osmickou,protoze Karel prines do Ceskeho fotbalu stavu a ja na nej nikdy nezapomenu!Je mi lito,ze ho vyrazili ze Sparty..Hold Hrebik je trubka!Dekujem Karle! *4* *3* -
Jedna báseň
Karle!!!Tvoje hra se da vyjadrit jednim slovem-jedna basen!Uz (asi)5 let hraju fotbal a hraju jako ty v zaloze.Akorat na levy,no *4* a okoukal jsem tvuj styl hry a podle neho se take ridim!Podle me Kajo splnujes ulohu zaloznika jak to ma byt!Od tebe by jsme se meli vsichni ucit!A ze te Bruckner skritizoval,toho si nevsimej!Doufam,ze uz as za sebou tu boreliozu!Budejky to bez tebe neuhraji! *3* *3* *3* *3* A navic!!Ses fakt osobnost! *5* Nemluvis jako naka fotbalisticka trubka,ale ses Diplomat a vzdelana osoba..Takovy ve svete fotbalu nebyvaj! *1* CEN SI TOHO! *3* *4* *5* Jinak se mej!A pozdravuj nase bratricky z jihu!!!AHOOOOOOOOOOOOOJ!!!Matouš -
Zase ja(jak necekane):-)
Kajo...Tak muj treti prispevek! *3* Ja si te totiz nemuzu vynachvalit.!To je to,no!!Karle!!Ja mam u tebe prosbu!JA vim ze sem skoro vubec asi nechodis,ale ja bych byl hrozne rad kdybys mi na nejaky prispevky odpovedel na muj e-mail!!Fakt nechci nijak obtezovat..Za to,co jsi pro nas udelal ve fotbale,tak po tobe nemuzu nic zadat!!!Jeste jednou moc dikes!Cau! Matouš,12 let *5* *3* *5* *4* *3* -
*5*
-
Pro Já
Tenhle prispevek chci poslat uzivateli jmenem Já:(jeden ze starsich prispevku)Hele jako na co si hrajes??Predved se sam co umis ty!Jestli mas tendence Kaju nenavidet,tak to je tvuj nazor!!Ale nevyjadruj ho ve fanklubu Karla!Di si vychvalovat nejakyho Barose kterej se boji jit do souboju jenom aby mu vydrzel Lady Speed-Tick!Hele nejdriv se predved ty a pak vsichni uvidime co ses a pak se povazuj za nejakyho Fanklubovyho Revolucionare!Hele Kajo!Nic si z nej nedelej!Urcite ses zvyklej a nejakej Já ti nezkazi zivot,ne?Cau!!P.S.:Klido se gelujMy vsichni se gelujem! *3* *15* *15* *15* *5* *4* *4* *3* *9* *9* *4* *5* *5* *5* -
No kdo jinej nez zase ja?
Rekordmane rekordmane....Casto si klademe otazku..Proc jsou lide tak namysleni....A uvedeme priklad.REOKRDMAN!Ty akorat kritizuijes a ne jenom na Karlovi ale i na Honzovi Kolerovi atd.A uvbec to tvoje Technicka znamka za 3- *9* ,me nechutne pripominas Brucknera!A este k tomu Karel je na tom technicky uplne v pohode!Kdyz uz chces kritizovat,musis vedet za co!(Neuraz se Karle)Karel spis s fyzickou nic moc!Ale to chapu,protoze ten dnesni fotbal je narocnej,jak Brno!A vubec...Udelal si dobre,ze uz tam nejsi!Protoze co tam Bruckner stavi za vydlaky..Spis si udelal chybu,ze tam Kajo nejses!Ted to tam drzi tak Dino a Rosa!A to je malo!Ale ja ti nebudu radit do zivota,hele!Proste te mam rad,jako fotbalistu at hrajes treba i za ten podelanej(pardon)Bayern Mnichov,nebo v Bundeslize!Ted uz treba tu Spartu taky moc nemusim,kdyz si odesel!MAximalne tam ten Míra Matusovicu tam je dobrej...Ale ze uz nejsi ve Sparte,neni tvoje vina!Ted tam ten Hrebik to proste rozprudil a od ty doby je to tam o nicem...A Kajo..Komu fandis tak ve svetovim fotbale?Ja nejak tu Spanelskou ligu,Barcelonu,Real Madrid atd.Premier LEague moc neto no...Ale vsude ctu,ze ses v Menchestru neprosadil!!Ja te v nem moc nepamatuju,pac sem byl malej!Ale tatka rika,zes byl vybornej!(Alespon vidis,ze te obdivuje nase cela rodina *4* )I kdyz na tvym miste byl ten Beckham,no....Hele abych tady nerozepsal roman,tak to ukoncim,beres?Tak cau!A pozdravuj v Budejovicich..P.S..........mam tvyho dresa!;)A tvoji fotku jako pozadi na kompu! *5* A dalsi foto jako obrazek na ICQ!Tak cau!Matouš -
MATUTO
www.matuto.wz.cz jestli chcete muzu udelat na svem webu rubriku o karloj vy mi poslete co tam chcete j to tm dam KONTAKT ICQ 269-555-559 Skype matuto-mamut PRO KAJU