Přejít na výpis diskuzí

Karel Poborský

OSOBNOST 31.12.2006 
103 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petice fotbal

Dobrý den, jelikož nám není lhostejný současný stav fotbalu, rozhodli jsme se vytvořit petici na podporu Ivana Haška na předsedu ČMFS. Pokud budete chtít vyjádřit svůj názor a připojit se na www.pomoztefotbalu.cz. Díky iva nováková
  • Pochvala

seš nejlepší pravý záložník na světě alespon podle meho nazoru!!!!! Fandim ti a moc bych chtel tvoji fotku s podpisem vim ze mi ji neposles ale aspon sem to zkusil!Sparta by bez tvych centru těžko dosahla LM.Dekuji ti za krasu kterou predvadis na travniku!!!
  • Dodatek

Moje adresa Milan Bauer Rtyně v Podkrkonoší Na Ohradech 306 54233 Předem dekuji
  • Jsi lepší než Nedvěd,mněl by si dostat Zlatý míč.
  • prosba

Ahoj,již několik let hraji fotbal za FC Medlánky v Brně.Jsi můj velký vzor a chtěl bych poprosit o podepsanou kartičku.Předem moc děkuji a at jsi pořád tak dobrej.ADAM PETRŮ,herčíkova 8,Brno,61200
  • Karle Díky

Karle děkuji Ti za to co jsi v posledních letech pro Spartu vykopal. Díky.
  • Karle,jsi prostě nejlepší. V našem srdci(myslím sparťanů), zůstaneš navždy. KAREL FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
  • pro Karla

Karle jses muj oblíbeným fotbalistou a jses fakt dobrý. Ahoj Sábík(Sabina)
  • Cau

poslete mi nekdo na email tomlouda@seznam.cz Karluv email.Dekuji
  • zub

karel zacal v treboni tam smemu rykaly trebonsky kapr, tet bud budejovycich ,a nekoukej na fynance, a pomos tymu kde sy zacal toje jisny cechy ,treba jako trener

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší