Přejít na výpis diskuzí

Karel Rachůnek

OSOBNOST 5.5.2009 
96 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tereza
    Nika: raději takové věci nedodávej.Myslím,že představa každého z nás je dostatečná,možná je lepší si takové věci spíš ani nepředstavovat.Takže to tu prosím nerozebírejte nijak do detailů,děkuju.
    Je to tragedie veliká,je mě to taky moc líto.Snad je na lepším místě a najde zasloužený klid a odpočinek...:(
  • škoda že to nejde vrátit zpět,brečel jsem jak malej kluk
  • *9* Tato smrt zasáhla nejen ,ČESKO, ale také všechny ostatní hokejisty světa! a nejen hokejisty! Pořád si to neuvědomuji že se to stalo! Je mi to moc líto a doufám že se na nás budete koukat z nebe a uvidíte kolik lidí vás milovalo,a kolik lidí vás oplakává. Byli to legendy a nikdy na ně nezapomenem! R.I.P = Rachunek,Marek,Vašíček! ..Stadion bez těchto hráčů? to už prostě nebude nikdy ono *13* miluju vás
  • Den poté co hokejisti loni slavili zlato umřel Muk...zabilo ho slavení zlata..teď hokejisty nepřímo zabil hokej.....Zrušit hokej i letadla...a taky alkohol !!
  • stašné že to tihle tři museli odnést je mi smutno *13*
  • Díky chlapci za všechno co jste dokázali. Nikdy nezapomenu... Ať jste v tom hokejovém nebi zase ti nejlepší!!! A to vy jste!!!!!!!!!! *9*
  • Ještě chci dodat, že asi nikdo z nás si nedovede představit jaké to bylo když se to letadlo řítilo dolů a oni věděli, že za chvíli umřou.
    P.S:RACHNA KACHNA TO TO LETĚLO
  • Je mi hodně smutno. Byl skvělý a nejen on, ale i Jan Marek a Josef Vašíček. Nemůžu tomu uvěřit vždyt před pár dny ještě byli mezi námi a ted... *13* . Upřímnou soustrast pozůstalým.
    Hoši děkujem i v 30 letech se může někdo stát legendou moc lidem se to nepodaří, ale vám ano.
    NIKDY NA VÁS NEZAPOMENEME. ODPOČÍVEJTE V POKOJI. SBOHEM
  • Je to neskutečná tragédie. NIKDY na vás nezapomeneme!!
  • Je to strašné :( *13* nikdy na ně nezapomeneme!Na Jana Marka,Karla Rachůnka a Josefa Vasíčka nezapomeneme!!!Nikdy!!!Budou mi strašně chybět!!To nám všem chybíte!!!!!!!!!
  • Oni nezemřeli a žijou v naších srdcích!!! *13*
  • Moc Mi Chybí! Jenomže my s tím nemžeme bohužel už nic dělat a život musí jít dál. http://www.youtube.com/watch?v=Ei3cbVa3YX8
    NIC MÉNĚ: HOŠI DĚKUJEM ODPOČÍVEJTE V POKOJI A PŘEJTE I NADÁLE SVÝM KÁMARÁDUM OD TAMAŤ KDE TEĎ JTE!!! Moc,moc ale uplně moc nám chybíte!!!
    Jejích RODINY UPŘÍMOU SOUSTRAST!!!

*13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *1*
  • Trenér českého nebeského týmu Ivan Hlinka ve středu povolal do nadcházejicí nebeské hokejové sezony i 3 nové posily a to Karla Rachůnka, Jana Marka a Josefa Vašíčka..:
    Odpočívejte v pokoji, naši zlatí hoši. *7*
  • Nemám slov *9*. Upřímnou soustrast rodině a Všem pozůstalým.
  • Kéž by to tak letělo! Velká ztráta, upřímnou soustrast pozůstalým. *9*
  • je to moc velká škoda *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13*
  • Byl je a bude to borec!! Jak jsi sestřelil toho rusáka bylo prvotřídní....
  • Modranka
    Rachna kachna to to neletelo :-( Velka skoda.Pribuznym uprimnou soustrast aspon timhle zpusobem :-(
  • bylo to pro me ti nejlepsi hokejisti proc zrovna oni *10* *10* *9* *9* *9* ja tomu nemuzu uverit ze zemzeli vsem rodinam zesnulich UPRIMNOU SOUSTRAST *9* *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13*
  • je to tragédie,kterou lze jen uctít min.ticha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit