-
♥RACHNA KACHNA TOTO LETĚLO♥ R.I.P. :'( :(
Byli, Jsou a Budou nejlepší ♥ -
nejvetší tragedie kterou češi zažily nejradši bych umřela místo nich *9*
-
Všem pozůstalým upřímnou soustrast.
-
Upřimnou soustrast rodině
-
Upřímnou soustrast...pořád tomu nemůžu uvěřit...je to tragédie
-
Upřímnou soustrast všem rodinám po zesnulých hráčích. *13* Kluci byli jedničky a navždy budou.DĚKUJEME!! NEZAPOMENEME!!!!!!!!!!
-
Upřímnou soustrast rodinám všech tří skvělých hokejistů. Je to velká bolest a ztráta. V našem s........ státě to byl vždy hokej co celý národ dokázal spojit a odpoutat nás tak od běžných starostí a strastí. A za zo Vám hoši děkuji.........
-
Je to velmi smutná událost *9* NIKDY NEZAPOMENEME, HOŠI DOKUJEM!!!
Upřímnou soustrast všem pozůstalým rodinám těchto skvělých hokejistů! -
Upřímnou soustrast Všem pozůstalým našich chlapců.Velká bolest i v mém srdci.
-
Je to taková bolest, budeš tu věčně.Nezapomeneme *9*
-
uprimnou soustrast predevsim jejich rodinam, vynikajici hokejiste
odpocivejte v pokoji -
Pořád tomu nemůžu uvěřit. *13* Vždyt' byly tak mladý a ještě měly celý život před sebou. Je jich prostě VELKÁ škoda. *9* UPŘÍMNOU SOUSTRAST RODINĚ.
-
Všechna čest a klobouk dolů! jde říct jen DĚKUJEM!!!! a rodině přeji upřímnou soustrast *9* Nikdy nezapomeneme! "Česko-Švédsko 2010 -> 7 vteřin před koncem -> Rachna Kachna!"
-
Kájo, děkujeme!!! Nikdy na Tebe a na kluky nezapomeneme! :,( Byli ste jedničky!!! Odpočívejte vpokoji! Ať vám to v hokejovém nebi stříli jako vám to střílelo doteď!! :( Upřímnou soustrast a hodně sil vašim rodinám!!! :( Vaši prckové budou určitě pyšní, že jste byli a navždy budete jejich tátové!!
-
cest jeho pamatce
-
Je to hrozné jsem stoho moc smutný upřímnou soustrast všem příbuzným.
Klukum děkuji za všechno co pro nás udělaly tohle se nemělo stát.
fanoušek hokeje. -
Je to moc snutná událost bude nám všem chybět on i jeho spoluhráči nezapomeneme *9*
-
Když jsem to dnes uviděl ve zpravách vyrazilo mi to dech,myslel jsem si ,že je to jen špatný vtip boužel není.Upřímnou soustrast příbuzným ,přátelům a hlavně rodinám zesnulých.Byly to fajn chlapy a jejich škoda je to veliká stráta jak pro fanoušky tak pro celou českou reprezentaci.Doufám ,že budou mít místo v síní slávy rozhodně si to zaslouží.Na tento den budeme vši vzpomínat jako na den kdy zemřela velká čast nás a naší země *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13*.
-
Hochu náš "zlatý", věčná škoda!! *13* *9*
-
*9* *9* nezapomenem *9* *13* *13*