-
Kárl
miluju ho ale mů otec o něm nemůže ani slišet vždycky se rozčíly jednou jsem našla jeho fotku ,,jeeeeeeeeeeeeeeee hádej co jsem našla" řekla jsem tatovi a on hned Rodena zas.A zítra dávaj Copak je to za vojáka tak konečně se můj život zase trošilinku projasní Díky Kárle *14* *14* -
je fakt kus :**
On je teda kus a vypadá taky hoodně mile :* a hlavně je hodně přitažlivej :**** *14* *14* -
Re: Re: ...
TAKOVYCH JE NAS TU VIC. VSECHNO NEJLEPSI MISTRE *14* -
Jménem krále
Tak jsem právě přišla z kina a musím říct, že film jako takový mě nijak nenadchl,ale Karel opět zářil. Je to kus. *3* -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší k sedmačytřicetinám. *4* -
Re: ...
Taky bych se ráda připojila k gratulaci,takže všechno nej! *14* *14* *14* -
...
vse nejlepsi k narozeninam pane Karle *15* -
Re: UZ JEN PAR DNI
Karel Roden a Jana Krausova jsou proste nej *1* -
UZ JEN PAR DNI
CHYSTAM SE KONCEM KVETNA NA ZDRAVEHO NEMOCNEHO. SNAD TO VYJDE. RADA BYCH HO POZNALA OSOBNE. CHTELA BYCH VEDET, JESTLI JE VAZNE TAK HODNY A MILY, JAK SE O NEM POVIDA *14* -
Re: Re: Re: ......
se ho klidne zeptej me je to jedno,ale jako fakt nechapu co na nem vidite? *1* -
Re: Re: ......
No tak znáš a co?Myslím, že bych se ho mohla zeptat, jak dobře se znáte.Jo a já zrovna miluju obyčejný chlapy, který jen hrajou...... *5* -
:-)
no jsem se musela pochlubit ze jsem vyfocena s karlem :-)))) *3* -
Re: ......
to je toho,ja znam karla lip jak ty ver tomu!!!a zadnej idol to teda neni,uplne obycejnej chlap,ktery jen hraje to je vse a vy se z nej muzete posrat.. *15* -
......
Tak už se mi také konečně blíží osobní setkání s K. už se nemůžu dočkat...:-)Je tak perfektní a krásnej.... *14* -
..
Carol is best actor.He is beautiful and sexy man. *14* -
Re: Re: ..
Karel hraje v pražských divadlech,ja jezdim do branickeho. *1* -
Re: Wow Karel!
JJ. MAM STEJNY NAZOR. A KAM ZE SI TOHO CESKEHO LVA POLOZI? -
Re: ..
Karla velmi obdivuji,taky bych se s ním velmi ráda setkala osobně.Kde najdu,prosím,napsané,kde hraje?Jsem z Karviné.Děkuji -
Algernon
Včera jsem shlédla film Bathory a byla jsem moc zklamaná.Ten Jakubisko snad nepochopil děj.Já mám první vydání knižně,že Bathorička byla ta nejstrašnější bytost pro svět mladých žen.
Tolik historických chyb.Kde je železná panna???????
Ficko ten měl kulhat a na rameni hrb.
Akorát zase toto bylo vynahrazeno válkami mezi Turkami.A nějaký Polívka s Mádlem katastrofa.
Ale za to vzdávám ,čest Karlu Rodenovi,který svoji roli zahrál nádherně. *3* -
karel
No vždycky sem věděla, že je skvělej herec, ale včera jsem byla na představení zdravý a nemocný a to teda kam se hrabou všechny ty jeho role záporáků. *1* Myslela jsem, že se počůrám smíchy, bylo to naprosto vynikající! A chová koně, tím pádem ho mám ještě radši *3* Je fakt výbornej