-
..
Karel a Jana jsou fajn lide..vim to,protoze jsem s nima byla posedet..dalo se s nima povidat o vsem,zajimali se,nebyly to ty hvezdy,kteri si myslej ze sou nekdo.mam je moc rada *3* pa jana -
Re: Roden je skvělej
Ano, ano....i já jsem to více přála Ivanovi...ten se objeví v každém českém filmu...s ridenem už jsem dlouho nic neviděla, ale vím že dobře zahrál Hlídače č. 47...;-) -
Karel
Karel Roden je jeden z mála nejlepších herců na světe! V soukromí je velmi skromný, ostýchavý a dobrosrdečný! A o to víc, si jej vážím nejen jako herce, ale především jako člověka.Je to osobnost v pravém slova smyslu!!! Krásný den všem eddiebo -
Re: Prosím pomožte a napište !
Ahoj.Prosimte,pokud mas uz nejake spojeni na K.Rodena mohla by jsi mi ho poslat?Nevim,co ty holky blbnou ze nechteji vyhovet a pomoci pri hledani kontaktu.Jako by mely strach z konkurence,ale on uz bohuzel je zadany!Tak pokud by jsi vazne byla tak ochotna mi pomoci byla bych rada.Dekuji. -
Roden je skvělej
Roden patří u nás mezi hereckou elitu.
Sice jsem více Českého lva přála Ivanovi, ale Roden si ho též zaslouží. -
Karel
Je pravdou, že když jsem se k němu konečně dostala a měla možnost s ním mluvit, nevěděla jsem co mám říkat, kde začít a většinou ze mě vypadla akorát tak nějaká volovina *4* -
Re: Wow Karel!
No, já osobně bych při osobnim setkání nevěděla co říct. Mě stačí na něj koukat (třeba včera jsem furt brouzdala řadama při Českym lvu a civěla na něj) *1* spolu s Trojanem nejlepší herci!!!! -
Wow Karel!
Karel je fakt frejer! perfektní herec, krásnej chlap *14* a to charisma..prostě božskej! Myslím, že je i hodně vzrušující, no nevím, nevím co bych dělala, kdybych jej potkala *5*
Jinak nejvíc mě dostalo jak říkal kam si lva položí..prostě bomba chlap..no k nakousnutí -
Český lev
Tak Karel zaslouženě nejlepší mužský herecký výkon....,gratulace *4* -
skvělý herec
Srdečně zdravím, taky jsem byla na představení "Zdravý nemocný" a není co dodat. Byl opravdu skvělý! Vlastně všichni odvedli skvělý herecký výkon a ještě jednou velké DÍKY *3* -
uplne normalni clovek
Ahoj lidicky..Karla znam tak trochu osobne..je hrozne milej a fajn clovek a totez plati i o Jane Krausove..zadne hvezdne manyry,namyslenost,proste fajn lide se kteryma se da povidat o vsem..mejte se krasne..papa -
slivovice
Díky za krásné večery prožité na Vašich dvou představeních v Ostravě. Myslím, že není co dodat když i má kamarádka, která Vás jako herce moc ráda neměla - po představení "Zdravý, nemocný" odcházela z představení se slovy, jak jste úžasný a že co nejdříve musí vidět Váš nový film "Hlídač č. 47". Děkuji i za ní za Nádherný zážitek! Už se těšíme na setkání s Vámi u nás v Ostravě nebo třeba i v Praze. -
petrolejove lampy
Kamilko, to jsem mohla napsat i ja.. sice genialni, ale k nicemu *5* -
Re: Re: Bez titulku
SOUHLASIM, ALE NE TAK UPLNE. KAREL TOTIZ BUH JE. A TAKY KRASNY KOCOUREK, TO SE MUSI NECHAT *14* -
Re: Perlička.
TVOJI PRITELKYNI ZAVIDIM. JEN TAK MIMOCHODEM, NEMAS BRATRA? *4* -
Re: opetovne setkani
ZAVIST *4* -
Re: skvely clovek
JAK JA VAM ZAVIDIM -
Re: ..
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. JA CHCI TAKY *14* -
Re: ...
TAKY TO SHANIM. KDYZTAK PISTE I MNE. DIKY -
...
Máte někdo adresu jeho oficiálních stránek? Nemůžu nikde najít. Díky předem.