Přejít na výpis diskuzí

Karel Roden

OSOBNOST 31.12.2006 
256 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skvělý herec

Srdečně zdravím, taky jsem byla na představení "Zdravý nemocný" a není co dodat. Byl opravdu skvělý! Vlastně všichni odvedli skvělý herecký výkon a ještě jednou velké DÍKY *3*
  • uplne normalni clovek

Ahoj lidicky..Karla znam tak trochu osobne..je hrozne milej a fajn clovek a totez plati i o Jane Krausove..zadne hvezdne manyry,namyslenost,proste fajn lide se kteryma se da povidat o vsem..mejte se krasne..papa
  • slivovice

Díky za krásné večery prožité na Vašich dvou představeních v Ostravě. Myslím, že není co dodat když i má kamarádka, která Vás jako herce moc ráda neměla - po představení "Zdravý, nemocný" odcházela z představení se slovy, jak jste úžasný a že co nejdříve musí vidět Váš nový film "Hlídač č. 47". Děkuji i za ní za Nádherný zážitek! Už se těšíme na setkání s Vámi u nás v Ostravě nebo třeba i v Praze.
  • petrolejove lampy

Kamilko, to jsem mohla napsat i ja.. sice genialni, ale k nicemu *5*
  • kuddel

Re: Re: Bez titulku

SOUHLASIM, ALE NE TAK UPLNE. KAREL TOTIZ BUH JE. A TAKY KRASNY KOCOUREK, TO SE MUSI NECHAT *14*
  • kuddel

Re: Perlička.

TVOJI PRITELKYNI ZAVIDIM. JEN TAK MIMOCHODEM, NEMAS BRATRA? *4*
  • kuddel

Re: opetovne setkani

ZAVIST *4*
  • kuddel

Re: skvely clovek

JAK JA VAM ZAVIDIM
  • kuddel

Re: ..

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. JA CHCI TAKY *14*
  • kuddel

Re: ...

TAKY TO SHANIM. KDYZTAK PISTE I MNE. DIKY
  • q.catherine

...

Máte někdo adresu jeho oficiálních stránek? Nemůžu nikde najít. Díky předem.
  • Re: pane kajo (vzkaz)

jdi se lecit magore *16* *16*
  • ..

ja uz videla karlika dvakrat *3* a ceka me dalsi setkani.. jdu s nim a pani krausovou posedet *1* ale nereknu jak jsem to dohodla..to by pak chtel kazdej *13*
  • Petrolejové lampy

Shlédla jsem další divadelní představení s Karlem, a to Petrolejové lampy. Představení bylo pro mě dost nezjímavé, ale podání Karlovi role bylo opět úžasné. Je dokonalý. *14* A opět proběhlo osobní setkání,které je nezapomenutelné. Je skvělý. *14*
  • sen

lidicky tak se mi splni muj tajnej sen,ale nereknu jakej :-) *3*
  • Re: Re: borec

je božíííí!!!!!
  • Karle

Dobrý večer Karle ,jsem z č.b. a věřím , že si spolu jednou dáme kávu a nebo neco pojíme , třebas v Krumlově . .těším se a věřím . zatím Dík Ivana
  • andel

Je to andilek *4* *4*
  • skvely clovek

pan Karel neni jen skvely herec,ale hlavne CLOVEK..mela jsem moznost se o tom presvedcit,kdyz jsem se s nim vyfotila,vubec proti foceni nic nenamital :-)) a dostal ode me bonbonieru,byl nadsenej...Pane Karle preju Vam krasne vanoce a stastny novy rok 2009!!! Jana a Zuzka z divadla z braniku ze dne 16.12.2008 :-))))) *4*
  • Perlička.

Jste můj oblíbený herec,měl jsem možnost vidět Vás ve filmech,umíte se vžít do role,postavy které stvárňujete,jsou přesvědčivé a precizně zahrané.No a ta perlička je to,že se podobáme a dost a moje přítelkyně,hezká blondýna s modrýma očima,mi říká,Ty můj Rodene.Tak Vám děkuju,pane Rodene,za to,že jste.Přeju Vám mnoho štěstí *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší