-
slivovice
Díky za krásné večery prožité na Vašich dvou představeních v Ostravě. Myslím, že není co dodat když i má kamarádka, která Vás jako herce moc ráda neměla - po představení "Zdravý, nemocný" odcházela z představení se slovy, jak jste úžasný a že co nejdříve musí vidět Váš nový film "Hlídač č. 47". Děkuji i za ní za Nádherný zážitek! Už se těšíme na setkání s Vámi u nás v Ostravě nebo třeba i v Praze. -
-
skvělý herec
Srdečně zdravím, taky jsem byla na představení "Zdravý nemocný" a není co dodat. Byl opravdu skvělý! Vlastně všichni odvedli skvělý herecký výkon a ještě jednou velké DÍKY *3*
-
-
uplne normalni clovek
Ahoj lidicky..Karla znam tak trochu osobne..je hrozne milej a fajn clovek a totez plati i o Jane Krausove..zadne hvezdne manyry,namyslenost,proste fajn lide se kteryma se da povidat o vsem..mejte se krasne..papa -
Wow Karel!
Karel je fakt frejer! perfektní herec, krásnej chlap *14* a to charisma..prostě božskej! Myslím, že je i hodně vzrušující, no nevím, nevím co bych dělala, kdybych jej potkala *5*
Jinak nejvíc mě dostalo jak říkal kam si lva položí..prostě bomba chlap..no k nakousnutí -
-
Re: Wow Karel!
JJ. MAM STEJNY NAZOR. A KAM ZE SI TOHO CESKEHO LVA POLOZI? -
Re: Wow Karel!
No, já osobně bych při osobnim setkání nevěděla co říct. Mě stačí na něj koukat (třeba včera jsem furt brouzdala řadama při Českym lvu a civěla na něj) *1* spolu s Trojanem nejlepší herci!!!!
-
-
průměrný herec není to žádný Tom Cruise či Tom Hanks!!!!!!!!!
-
Karel
Je pravdou, že když jsem se k němu konečně dostala a měla možnost s ním mluvit, nevěděla jsem co mám říkat, kde začít a většinou ze mě vypadla akorát tak nějaká volovina *4* -
karel
No vždycky sem věděla, že je skvělej herec, ale včera jsem byla na představení zdravý a nemocný a to teda kam se hrabou všechny ty jeho role záporáků. *1* Myslela jsem, že se počůrám smíchy, bylo to naprosto vynikající! A chová koně, tím pádem ho mám ještě radši *3* Je fakt výbornej -
..
Carol is best actor.He is beautiful and sexy man. *14* -
:-)
no jsem se musela pochlubit ze jsem vyfocena s karlem :-)))) *3* -
UZ JEN PAR DNI
CHYSTAM SE KONCEM KVETNA NA ZDRAVEHO NEMOCNEHO. SNAD TO VYJDE. RADA BYCH HO POZNALA OSOBNE. CHTELA BYCH VEDET, JESTLI JE VAZNE TAK HODNY A MILY, JAK SE O NEM POVIDA *14* -
-
Re: UZ JEN PAR DNI
Karel Roden a Jana Krausova jsou proste nej *1*
-
-
...
vse nejlepsi k narozeninam pane Karle *15* -
-
Re: ...
Taky bych se ráda připojila k gratulaci,takže všechno nej! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ...