-
Děkuji za společné vyfotografování.
Moc děkuji Karlu Rodenovi za bezprostřední vstřícnost k mé osobě. Byl ochotný spolu se vyfotografovat dne 25.1 2011 na chodbě barrandovských ateliérů v Praze. Můj důvod navštěvy na barrandovských alteliérech byl, že jsem čekal na mého souznitele v dnu narození Bohdana Tůmu, který tam pracuje jako dabér. Zdraví Kamil Točík *4* *4* *4* -
Karel
Karel Roden je jeden z mála nejlepších herců na světe! V soukromí je velmi skromný, ostýchavý a dobrosrdečný! A o to víc, si jej vážím nejen jako herce, ale především jako člověka.Je to osobnost v pravém slova smyslu!!! Krásný den všem eddiebo -
Fotoobraz od Karla Rodena
Lidi, mrknete na tohle www.aukro.cz/nadeje24 Tady můžete získat velkofomátovou fotku od Rodena!!! -
-
Re: Fotoobraz od Karla Rodena
Ale jak?? :-(
-
-
Doslechl jsem se že jste skvělý a to i ve fotbale.
Buďte pozdraven mistře z Mistrů... Rád bych Vás pozval do mého klubu fotbalistů...jsou to skvělí chlapy a rádi by Vás mezi sebou přivítali... Jste tady v Anglii velice populární a z dam se stávají při hovoru o Vás nadržené ...a velmi pulzují.Mužům imponijete a dámy vlhnou v rozkroku. Jste vyjímečný samec a my se na Vás těšíme.zdravstvuj.roman. -
čas sluhú
Karel je úžasne charizmatický človek stretla som sa s ním na jednom natáčaní. Bol milí, bezprostredný, a stále usmiaty. To stretnutie vo mne zanechalo príjemný pocit.
*14* -
posilovna
Občas se objeví u nás v posilovně, zacvičí si, ale moc toho nenamluví... zná se s majitelem. -
-
Re: posilovna
V které posilovně? :-P :-)
-
-
Karel
Můj nejoblíbenější herec, je vážně skvělý, prostě herec s tím největším H. Pro mě neuvěřitelně milý, příjemný a charismatický chlap. -
*4*
-
Jste OSKAROVÝ herec MISTŘE !!! Vaše role Jeníčka Saudka v úžasném životopisném filmu FOTOGRAF je fantastická !! Vaše herecké umění je nepřekonatelné , děkuji za perfektní kulturní zážitek.. Martin
-
Změnil se
Musím říct, že se pan Roden v poslední době hodně změnil.. Neřekla bych to přímo jako to píší média, že mu "sláva leze na mozek", ale je zkrátka jiný. Už to není ten skromný a milý Karel Roden, který se vždycky jen tak lehce pousmál.. Teď už je to skutečně ten "frajer z Hollywoodu". I tak má ale stále mé sympatie, minimálně pro své skvělé herecké výkony. -
-
Re: Změnil se
VUBEC S TEBOU NESOUHLASIM
-