Přejít na výpis diskuzí

Karel Schwarzenberg

OSOBNOST 15.10.2010 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ne,ne,ne Žádný hrabě,žádný Kalousek,kterého tahle volba posílí a žádné prolomení Benešových dekretů,nejsou blbost hrabě,blbost je to pro vás jde o vaše majetky už nechci zem FOR SALE
  • Oba dva postupivší kandidáti jsou nehorázní gauneři a mezi 9 volenými kandidáty patří k pětici těch nejhorších zvolených možností /horší volbou by snad byl pouze Fischer, Bobošíková nebo Sobotka/. Podpásové útoky novinářů, estébáků a herců a jiných kulturních pracovníků (z jejich volebních týmů se střídají v nepřetržitém sledu za sebou na obou stranách - od zobrazení p.Fischera coby milicionáře, přes pokreslený plot p.Jandáka až po inzerci zaměřenou proti p.Schwarzenbergovi). Při honbě za mocí se žádná ze stran nezastaví před ničím. Každá z mocenských skupin si chce zajistit logicky návratnost svých peněz. Podpora některých mocenských skupin pro p.Fischera plynula především s předvolebních preferencí a z toho, že jde o bývalého komunistu a kariéristu, kterého i po volbách mohou (podobně jako ředitele ČT p. Dvořáka) spolehlivě ovládat. Fanatičtí zde publikující příznivci obou kandidátů jsou opravdu k popukání (obdivné vzdechy dam nad čestností pana knížete a rozhodné výroky mužů rozpálených bodrostí p. Zemana - na mě trochu silné kafe). Když jsem viděl spravedlivé rozhořčení p. Schwarzenberga nad estébáckým inzerátem, vzpoměl jsem si jak ODA jejíž byl p.Schwarzenberg v 90 letech členem zlikvidovala s pomocí Viktorie Hradské a jejího manžela rezidenta STB Alexe Königsmarka Liberálně demokratickou stranu svého konkurenta na pravici. Mimo jiné šlo také i o peníze tenkrát od německé FDP. Zde publikovaný příměr potetovaného kandidáta o ptačí a prasečí chřípce je tedy více než trefný.
    Všechny zdraví Gudi *1*
  • Nemám žádný důvod podporovat Miloše, ale Karel je z jiného světa, nikdy nemusel sám nic budovat z nuly, a proto je mimoň a ideál lidí, kteří se chtějí zviditelnit rychle - umělci, novináři - mediální moc.
  • ty jsi horsi nez hitler a jeste k tomu zlodej chcipni
  • Dobrý den. Kdo včera viděl projev presideta v posl. sněmovně tak musí pochopit proč nemůže pan Schwarzenberg dělat presidenta a myslím ani ministra zahraničí. Spícího panáka nepotřebujeme a věkem patří do st. důchodu. Děkuji
    • A kdo viděl projev presidenta u korunováční klenot, tak musí pochopit proč nemůže pan Zeman dělat presidenta
    • Kdo viděl, v jakém stavu si dovolí prezident vylézt na veřejnost a účastnit se slavnostního otevření prezentace korunovačních klenotů tak musel jasně pochopit, že státník z něj rozhodně cítit nebyl. Kolemstojící by jistě mohli povyprávět, co cítili... Tento ožralský arogantní klátivý buran patří do nory na Vysočinu, z které neměl vystrkovat ani ten svůj uhnilý palec!
      • Sdílím Váš názor, ale co nám je to nyní platné? Začínám propadat beznaději a stále myslím na pana prezidenta Havla.
    • Jak můžete psát komentáře, když jste nezvládl ZŠ, nezvládl pravopis?
  • Schlafenbergovci, vy jste outsideři, neumíte uznat porážku a fakt, že máme pana prezidenta Miloše Zemana. Zkusím vám napsat proč je pan prezident lepší než ten úlisnej kníže:

- je vůdčí osobnost
    - vzdal se práva na udělování milostí a vyhlášení amnestie
    - chce omezit vliv médií
    - chce spolupracovat se EU
    - na majetek si vydělal poctivou prací, zatímco ten kníže to shrábl a nehnul pro to ani prstem, stačilo mu se narodit do šlechtické rodiny
    - používat titul kníže ve funkci prezidenta je protiústavní
    - pan prezident je ČECH a ne RAKOUSKÝ, NĚMECKÝ a ŠVÝCARSKÝ občan
    - mluví jasně a srozumitelně a ví co říká
    • Kdo viděl, v jakém stavu si dovolí prezident vylézt na veřejnost a účastnit se slavnostního otevření prezentace korunovačních klenotů tak musel jasně pochopit, že státník z něj rozhodně cítit nebyl. Kolemstojící by jistě mohli povyprávět, co cítili... Tento ožralský arogantní klátivý buran patří do nory na Vysočinu, z které neměl vystrkovat ani ten svůj uhnilý palec!
    • - mluví jasně a srozumitelně a ví co říká
      Něco jsem byl ochotný připustit,ale tohle mě dost pobavilo *1*
    • Zapomněl jste napsat,proč je lepší než šlechtic, proto doplňuji:
      - alhoholik.

Zdravím.
    • Soudruhu Rigile. Hrejte si na vlastním písečku a nám příznivcům pana Schwarzenberga dejte pokoj.
    • Ano je to ožralej Čech ..to je náš prezident *16*
    • Vy jste ale blb...
    • Ještě jsi zapomněl napsat, že chce bojovat proti kmotrovským mafiím a že mu v tom bude pomáhat soudruh Šlouf, který mu vedl volební kampaň a kterého pak za odměnu zapíral, že s ním nemá nic společného... Jsi slepý nebo opravdu jen tak hloupý a omezený? Jinak naprostý souhlas s TATOO, Rigile, porážíš se vlastními zbraněmi...
    • Soudruhu Rigile, radši už sklapni! Zvolil jsis za prezidenta klátivého ožralského baziliška, tak mu choď lízat zadek a na věci, na které nemáš, se vykašli... To, co si myslíš o Zemanovi jsi tu psal mnohokrát a spousta lidí ti to tu vyvrátila, tak fakt nevím, co tím pořád sleduješ a proč sem lezeš! Nikoho zde nepřesvědčíš!
      Vůdčí osobnost +/-
      Vzdávat se udělování milosti je populistické, nic neřešící plácnutí do vody a navíc do budoucna dost riskantní (rozdíl milost X plošná amnestie)
      Chce omezit vliv médií, opět populistické gesto, jak toho chce dosáhnout jaksi nesdělil...
      Kdo by nechtěl spolupracovat s EU?
      Tys nikdy nic nezdědil? Nezáviď, přej, bude ti přáno...
      Pan kníže Schwarzenberg má české občanství, do zbytku ti není ani Ň
      Jasně a srozumitelně +/- a ví, co "se má" říkat a na co lidské stádo slyší...
      • Hele neříkej mi soudruhu, buď tak laskav. A vy jste nuly, který si myslej, že když budou fňukat a nadávat, že máme pana prezidenta Zemana, tak se z toho Miloš Zeman podělá a řekne, že Schlafenberg bude prezidentovat místo něj. A já nikomu nic nezávidím, obzvláště vám nic nezávidím, protože jste hloupí a zastáváte se senilního knížete, který se neumí vyjadřovat a potřeboval by nutně logopedickou péči. A myslím si, že Miloš Zeman je mnohem inteligentnější, než ten kníže. Možná je kníže slušný, ale to je tak všechno co se o něm dá říct pozitivního. A z této diskuze nehodlám zmizet, baví mě to vaše fňukání a nadávání na našeho prezidenta *1*
        Možná vás nepřesvědčím, ale o to mi vůbec nejde, a já se z vás nepodělám a nenechám se tady nikým zastrašit.

Ať žije Miloš Zeman
        • Soudruhu, tys asi nedostal v 89. po tlamě, co? No co nebylo, může být... Víš, slušnost není málo, ale tys jí opravdu pobral málo... Jinak jsi asi nepochopil, že tvoje tupost a povýšenost je nám tu všem ostatním jen pro smích. Ubožákům, kteří tu pějí ódy na ožralského klátivého baziliška Zemana narostl hřebínek, to se nedá upřít... Já se zase těším, že při cestách a konverzaci se zahraničními partnery bude o zábavu na účet vašeho prezidenta postaráno... Už ty dosavadní ohlasy, a to ještě než se Slíva Zeman někde svalil ze schodů, jsou více než nadějné...
          • Ty kokote,nikomu nevyhrožuj ohledně názoru na šišlavého křupana,který není ani čech.Už jen tvůj názor,kdo nemá rád šišlu,je soudruh.Běž se s takovýma názorama vysrat bábě do cibule,křupane!!!
  • Naprosto souhlasím s tím co napsal Josef Beneš...

Proč Pan Schwarzenberg napadá prezidenta Beneše?
    Do česka se vrátil proto, aby získal majetek a co udělá nadále, chce zrušit Benešovy dekrety a jde zase po majetku...

Nevím jak hodně sleduje všechny diskuze, ale když se podíváte jen z logického hlediska tak všechno je v této zemi na nic sám pan Schwarzenberg podporoval... chce zdražit zdravotnictví, za školné aby se platilo víc a víc...
    Lidi takhle to nejde proberte se...
    Tady není finanční krize, ale morální...
    Průměrný plat máme vysoko, sice je pravdou že 75% lidí ho nikdy ani neuvidí, ale není důvod zdražovat a zvyšovat DPH což pan Schwarzenberg má v úmyslu... chce to zrušit beztrestnost poslanců, všechny předražené zakázky by si měly zaplatit ze svého a jít do basy.. Ale podporovat někoho kdo bude rozdávat sociální dávky všem co nikdy nepracovali... Platit u doktora když i v ústavě je psáno, že by mělo být bezplatné... :-(
    • a to chce jeste udelat revizi ustavy, jestli bude zvolen, ceka nas "instantni peklo"
  • Navrhuji prohlásit pana Karla za svatého. Většina z nás jej považuje za spasitele národa.Všem jeho voličům upřímě děkuji za projevenou podporu politiky současné vlády a nutných reforem. Stop všem nepracujícím příživníkům !
    • No jestli jsem dobře počítal tak většina z nás Karla (I. - Svatého) nevolila. Jedině že byste se domníval, že 45 je více než 55 (navíc při necelé 60 procentní účasti). Ale možné že, když to ty brepto, napíšeš ještě alespoň 10x možná tomu i někdo stejně postižený uvěří. *6*
  • Kníže prý nestačí na práci ministra. To je novinka? Nestačil na ni nikdy. Nemá žádné vzdělání, neudělal ani tu zemědělku. Údajně proto, že se musel starat o rodinný majetek. Ne proto, že by snad byl blbý. Chraň bože. Kníže je zřejmě nemocné, nevím na co všechno, ale na mozek určitě. Vždyť neumí zareagovat, komunikovat, odpovídá jekési nesmysly. Neumí česky, neumí artikulovat a vyslovovat. A konec konců, je to strý člověk, který už by měl být 10 let v důchodu a ne chtít dělat prezidenta. Ale co má chudák dělat, když byl jako velitel páté kolony pověřen ovládnout českou politiku ve prospěch své vlasti. Ale to všechno víme. Jenom já nevím, jak může někdo říci, že takovéto zdegenerovane dementní kníže má charisma.... Bože, ty to vidíš a nic pro nás Čechy neuděláš?
    • Nemají pravdu ti, kteří knížete haní. Jedině on nás může reprezentovat
      • Cha,cha,bez komentáře. K tomu není co dodat.
    • Panek ma plnou hubu vlastenectvi... pan je patrne obrozenec. Chce to vystrcit nos aspon za humna, podivat se co se deje ve svete. Jsme nejmene o 200 let dal. Ale to nevadi, bohuzel takovych zab ve smrdutem ceskem rybniku je hodne...
      • Když je řeč o tom světě, zajímalo by mne, co je měřítkem nebo kritériem pro takové srovnání? Jestli se díváte po světě opravdu bystrýma očima, pak vám nemůže uniknout, že cílem naší vlády, jejíž součástí je i kníže, je dostat naši zemi do vleku a závislosti na jistých velmocech. To už tady jednou bylo se Sovětským svazem. Nebo si snad myslíte, že Češi by si nezasloužili být svrchovanou zemí? Dokud se z toho budou mít skupiny prospěchářů dobře, tak Česká republika bude česká pouze podle jejího názvu.Aby bylo jasno, v čem tkví vlastenectví.
  • dobrý den pane schwarzenbergu , jsem váš velký obdivovatel , a moc mě mrzí že jste se nestal prezidentem, moc sem si vás oblíbyl při přímé volbě prezidenta , takových lidí jako jste vy je moc málo, a je to strašná škoda, na svuj věk vypadáte velice dobře , typl bych vám maximálně 60let zeman vypadá aspon o 16let starší než jste vy , mrzí mě že je on prezidentem , nechápu jak ho lidé mohly volit , sledoval jsem vaše debaty , a vy jste mluvit moc inteligentně a rozumně ale zeman ten mluvil na urovni 15letého kluka , zeman by byl dobrej prezident ale akorát hospod a hospodářského družstva ale český prezident byste byl samozřejmě lepší vy , moc vás prosím až bude příští volba prezidenta kandidujte , *5* , mýmu dědovi je 84 a je na tom zdravotně hodně dobře *4* , nenechte aby česko vedl člověk který na to nemá , jako zrovna v tuhle dobu, vy jediný karle na to máte , přeji vám hodně krásných a štastných dní , a zamyslete se nad tím co sem napsal fakt moc prosím , nashledanou , volim karla je nejlepší *4* *4*
    • Z Vaší přízně, bude mít p. Schwarzengerg jistě radost. Z Vašeho pravopisu .... již podstatně méně. Velmi rád mluví o tom, že ho volí jen inteligentní voliči /přiznám se, že mi Váš text do tohoto hodnocení příliš nezapadá/. *3*

S pozdravem Milan

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit