-
Noví vůdci jste vy kavárenští povaleči ODS TOP 9 kteří mně nedáváte ani korunu socialní podpory .Jste inteligence šířící intelektialy Holokaust i s přiblblími dotazníky .
Brachtl Antomím -
Můžete mi prosím někdo z Kájových obdivovatelů vysvětlit proč si o něm myslíte že je slušný, čestný, poctivý a spravedlivý? Podívejte se kde všude působil a co i nepřímo způsobil, zeptejte se místních lidí z Orlíku atd.
Pana "knížete" znám osobně a vím že jeho politický šatník je značně obsáhlý. Já jsem kvůli němu odešel z ODA.
Ano, obě volby jsou špatné. -
-
Pane Tim, ke slusnosti slechtice zavazuje predevsim jeho minulost,pokud tedy o te Karlove neco vite. Kazdy normalne vnimajici clovek slusne chovani pozna celkem rychle. Je ale i dost takovych lidi kteri pouze zavidi jeho majetek. Bydlim pobliz Orliku a tam i jinde je pan knize velice obliben.
-
-
Velmi krásně řečeno - souhlasím s vámi
-
-
Dobry den Zdendo *14* ,to je ostuda vidte. Ten projev Zemana po zvoleni. Je mi z toho uprimne spatne na hodne dlouho. Karel je a vzdycky zustane neco neopakovatelneho.
-
-
-
Pane Tim, podívejte se, prosím, na reakci paní Jany, která vám třeba něco objasní. Je to reakce na pana Láďu.
Jinak si nemyslím, že by obě volby byly špatné. Proto také budu volit pana Schwarzenberga.
-
-
Já třeba Karlovi říkám "Černý Berka", protože je to podle mne hezky české (hodné opravdovského českého vlastence), lépe se mi to vyslovuje (než nějaká lámaná hatlamatlanina)a naznačuje to další význam (černý = temný, skrytý, ne zjevný a berka = lapka, loupeživý feudál).
-
Nejsem z mladé generace a tak mne snad nebude někdo obviňovat, že jsem se nechala oblbnout medii.Na to jsem už dost stará a jen mne mrzí, že jsme opět po letech propásli příležitost zvolit slušného prezidenta a opět budeme poslouchat výpady a hulvátství pana Zemana, které nic neřesí. Ale věřím, že čas i skutky dokáží, kde byla pravda.
-
Karel Sch.Je v PS.platný jako slepý PES NA HONĚ *12* *12* !!!!!!!!
-
Jestli Schwarzenberg vyhraje, tak půjde ČR do háje ještě rychleji, než jde teď...
-
-
neni pravda *16*
-
-
Tenhle národ je opravdu národ komediantů. Jak bychom chtěli být ve světě známý, než přes tyto komedie,jako je naše volba prezidenta?
Když čtu, jak velká města volí Karla, jak mu všichni fandí. Tak to bylo před volbama taky.A dnes slyším. No kdo ty čurá.y mohl volit, já ne. už aby byli pryč. Ale nikdo si hlavu nepomaže aby řekl. Lidi vzpamatujte se,vždyť jsme Češi, tak si zvolme Čecha. Ne, my just si zvolíme Rakušáka, protože je světovej.On vám to s kamarádem Kalouskem už předvedl a uvidíte , předvedou to znovu a líp. Nyní se poučili a vidí, co je český národ za stádo volů, bez vlasteneckého cítění a jak s nimi jde krásně orat. A penízky se sypou, majetky se vrací.
Ať třeba Karel vysvětlí, jak je možné že jemu majetky vrátili a našim lidem z venkova, slavná JZD, vydaly jenom nějaké bezcenné akcie za pozemky, nic jim nevrátily, ale všechno rozkradly.
A o navrácení majetku církvi, což je vlastně Vatikán, kterému tu nikdy nic nepatřilo, to snad už opravdu přehnali.
Tak co vy pisálci, řekneme si to až po volbách, až budete všichni zase nadávat na Karla a na jeho přítelíčka Kalouska.Sbohem Český národe. -
-
mluví z Vás závist nad jeho majetkem nebo víra v Zemanovo nesplnitelné lži. Prezident má reprezentovat stát a pokud Vám vyhovuje hulvátství a arogance, tak volte Zemana. Stejne mu jde jen o to vyhrát a kritizovat druhé. Pokud Zeman vyhraje, určitě nebudu na něj sprostě nadávat, nedělala jsem to nikdy na našeho žádného prezidenta, nesouhlas se dá vyjádřit i kulturně. A u Karla je záruka diplomacie a slušnosti, a o tyto vlastnosti u prezidenta jde především. A že nalil čistého vína a řekl pravdu, že Benešovy dekrety jsou neplatné, tak za to ho hned všichni nazývají nacistou. Jak ubohé. Vždy jsem byla hrdá, co jsme jako malý národ dokázali a jsem hrdá i na to, že máme na výběr kandidáta, který má úroven. Hezký večer. Volte srdcem, ale bez nenávisti a závisti.
-
-
Monco, asi nevite co chce vyjadrit tim svym podrimovanim. Bezte se nekdy podivat do poslanecke snemovny. V televizi vidite pouze to co nekdo uzna za vhodne. Takto se siri vseobecne nevedomi dezorientace.
-
Zvolením Švarcenberka volíte Kalouska a tím , vysoké daně , nezaměstnanost , bídu , lež , zlodějiny , podvody a v neposlední řadě žochlu , který neumí česky , neumí ani hymnu , věčně chrápe a chrání zločince .
-
-
V programu ČSSD jsou příteli daleko vyšší daně, než teď platíme. Stačí si ho přečíst. Kolik ty umíš jazyků, pokud tolik, co kníže, tak máš právo hovořit o žochlovi brepto. Bohužel ten, kdo si neváží sebe, tak si neváží ani druhých a podle toho se chová a ještě si říká zdravý rozum.
-
-
Ty základní daně jsou tam skutečně vyšší, ale socani je směřují především k těm, které to nijak existenčně nepoškodí. Naopak zvýšené DPH pravicové vlády poškozuje především ty sociálně nejslabší (protože se promítá do konečných cen na více místech)a spolu s dalšími opatřeními snižuje kupní sílu obyvatel /a tím i samotný konečný výběr této daně/. A popravdě nutno říci, tak na stále trvající a prohlubující se krizi v naší zemi mají velký podíl naopak vysoké daňové úlevy pro podnikatele a vysoké státní úředníky včetně zavedených daňových stropů připravené za vlády p. Topolánka. To že pán možná neumí tolik jazyků jako p.kníže, to bych mu asi nevyčítal (třeba umí - třeba ne)- pouze vyjádřil svůj názor. ..... s pozdravem Milan
-
-
-
Pane kníže vám by měli nakopat do prd.le.Kdyby Nečas s tou svoji čůzou nepekli a věnovali se pořádně práci,tak by nemělico odposlouchávat .Tak ať celý národ ví co to jsou za parchanti a zloději.A Nečas svazák ať raději emigruje.Hlava *12* *12* *12*