Přejít na výpis diskuzí

Karel Schwarzenberg

OSOBNOST 15.10.2010 
451 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím o sdělení, kde bych se dočetla, kde K.SCh do roku 1989 pracoval, neměla jsem, bohužel, možnost tuto info nikde zjistit. Děkuji.
  • Já jsem volila Karela Schwarzenberga protože jsi myslím,že by měl být Českým prezidentem.A lidi kteří volili Miloše Zemana jistě neříkají že Karel Schwarzenberg je spací pytel (Nebudu jmenovat). *7*
  • Soudruhu Rigile, mýlíš se, jako ostatně v drtivé většině svých příspěvků... Ústavní soud podněty nezamítl, naopak... Uznal, že se volební štáb alkáče Zemana dopustil několika lží a podvodů, že to dokonce ovlivnilo volby, nikoliv však zásadním způsobem. Takže si o tom nejdřív něco přečti, než tu budeš zase lhát... Ale to je už takový naturel lidí tvého ražení.
    Jinak Českou republiku mám rád, asi víc než ty, proto mi taky záleží na tom, kdo jí bude reprezentovat v zahraničí. Způsob, jakým podněcovali Zemanovci k národnostní nesnášenlivosti během předvolební kampaně rozhodně k dobrým vztahům se zahraničím nepřispějí... Přesně tak totiž v zárodku začínají studené války nebo dokonce přímo válečný stav. Co se týká emigrace, jak už jsem taky dřív napsal, spokojím se s tím, že se za svého prezidenta budu stydět a vždy se od něho distancovat. Emigrací bych tento smutný fakt nijak nezměnil. Z pozice prezidenta díky jeho minimálním pravomocem nehrozí totiž vůbec žádné nebezpečí, jen hanba...
    • Michale, Rigil za to nestojí. Jsou lidé, kterým pravda nic neříká, i když je zjevná a potvrzená soudem. Stejně jí překroutí. No, máme pěkného prezidenta a nejhorší je to, o jaké lidi se ve svém okolí opírá a kdo ho podporuje.
      • Ivano, vím, co chcete říct. Jenže já beru boj za pravdu proti lidské blbosti jako občanskou povinnost. Vím, že to není lehký boj, zvlášť když je dotyčný nedovzdělaný a má špatný morální základ (za který ovšem mohou nespíše už jeho rodiče), když se ale boj vyvede a nad blobostí zvítězí, je radost o to větší...
  • Podívejte se ještě na dva pdf soubory v prvním je infografika odhalené propagandy TOP09 a Schwarzenberga
    v druhém shrnutí proč Schwarzenberga nevolit a kdo si přeje, aby byl i v 75ti letech prezidentem

http://leteckaposta.cz/168639558

http://leteckaposta.cz/626459486
    *4*
  • Řečeno slovy Radka Brzobohatého z filmu Všichni dobří rodáci"vy jste to tu ale zrajtovali"!
  • Karle nebudu do tebe bušit,tebe už život docela výrazně potrestal sám tak si ještě těch pár dnů co ti zbývá v klidu užij.Tento můj článek je psaný česky kdyby ti to dělalo problém.
  • mnel stam sedet ty ale co se da delat svihly po hedce tam sedi a drti nasi zemi vozralosti a chlastem *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Sám vypadá jako šašek. A to ne jako ledajaký!
  • Slu+šnej na venek ano, ale Vy nesledujete politiku, nevíte jak hlasuje v Senátu, nevíte čí hájí zájmy. Nechtěl jsem dát hlas ani jednomu, ale po tom, co z Tebe, Karle, chtějí udělat modlu, půjdu dát hlas proti Tobě. A Vy "obyčejní" lidé se proberte.

Vlasta
    • Pana Schwarzenberga bych si přála jako šéfa, jako souseda, bráchu, syna, protože cítím, že bych si ho vážila, a že by mně nikde ostudu v pravém smyslu slova neudělal. Je to protipól pana Zemana, za kterého se opravdu stydím. Stydím se i za jeho voliče, kteří věří povídačkám, kdy na zrníčka pravdy jsou nabalené poplopravdy, pololži až lži.
      P.S. starám se o 5 chlapů, proto vím, že je proč si ho vážit
    • Právě že sleduji. A už mám dost vší té špíny.
      Naši politici mají tolik práce sami se sebou, že nemají čas na pořádnou práci pro nás, obyčejné smrtelníky. Samá korupce, podvody, hnus, nikdy nevíme, co zase vyplave na povrch.
      U pana Schwarzenberga mám aspoň jistotu, že on korupčnit nepotřebuje a presidentskou funkci bude brát jako službu lidu a neudělá nám ostudu ani ve světě, protože tam je vážen a uznáván.
      Volte si pana Zemana, já budu volit pana Schwanzerberga, na to máme každý právo.
      A pokud zvolen pan Schwarzenberg nebude, nohu si za krk nedám, ale budu mít čisté svědomí, že jsem se na tom špinění naší veřejné scény nepodílela. Panu Schwarzenbergovi přeju vše nejlepší a pevné zdraví.
  • Nechápu lidi, kteří mu dali a dají svůj hlas...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší