-
Twl vy ste lidi zato že má kluka tak je hned ku**a , vy jenom chcete dělat skandály , lidi si splní svůj sen jako camila a vy je nenecháte žít jen o co vám de je udělat proti ní skandál , máte mít k ní úctu protože tý holce je 19 a tvrdě maká , má těžkou práci ale přesto to zvládá, má úžasný hlas a vám de jen o pitomej skandál , . Ta holka si to nezaslouži aby ste ji řikaly že je k***a nechte ji žit svůj sen.
-
Does your pussy tastes like pepsi cola?
-
-
My does
-
-
Ask Lauren. She knows ;)
-
-
-
je to dobrá a skvěla zpěvačka, je z celý skupiny nejlepší *14* a není to k..va jak si všichni myslíte nikdo z vás to dokázat nemuže že je k..va ,prože je hezká neznamená že je hned k...a *16* .
-
-
Nesouhlasím! neumí zpívat a je přelíčená *16*
-
Je užásná,ale Lauren je lepší *14* *14* *1*
-
-
Proč někdo píše o Camile takový blbosti vždyť ona je super zpěvačka
-
Nejmilejší holka co jsem kdy potkala :)
-
je to zlate a vtipne dievca
-
Ty p*čo jedno koho tady drbeš ? Nalepila se na Shawna ? Já Shawna nesleduju ale podle mě to není zas tak velkej frajer jak všichni říkaj navíc je dost jasný že je to jen pro publicitu protože všichni víme že Camila je na holky (camren) a ehm ... ku*va ?????? víš vůbec co to ku*va znamená ? Já jsem ji viděla celkem jen s 2 klukama a hádala bych že ani s jedním nespala ... tolik lidí o ní mluví tak hnusně přitom je to tak sladkej človíček ...ona si za vše co dělá zaslouží spíš uznání.Je jí 19 a tvrdě maká ... být tebou tak před tím než použiješ slovo ku*va , vygoogli si co to znamená ....
-
-
Camren není real. Lauren je bisexuálka ale Camila nejspíš není. A nikde nikdo neřekl,že je na holky tak co tu meleš ty zakomplexovaný dem*nte ?! Já Camilu miluju,ale nesouhlasím s tím,co tady píšeš
-
-
Miluješ Camilu a nevíš že skoro všichni její fanoušci si myslí že je lesbička ...? :DDDD tak to je teda docela smutný.... a i kdyby byla tak co ..?
Já jsem dem e nt ...? Já mám jenom oči zlatíčko :) Netřeba mi nadávat :)
plus respektuju tvůj názor což bys měl/a i ty ten můj, konec konců jsme v demokracii můžu si "mlít" co chci ....
-
-
Chci tě poznat
-
-
ahojky camilo jsi můj vzor např k oblikani k malovani prostě ke vše mu a taky tě mam moc rada jo a ještě viš otom žesi trochu podobna k martiě stossel ale ty si lepši a hesči nic nemam proti martině stoessel *14* *14* *14* *3* *3* tak čauky
-
Camila Cabello je veľmi dobrá speváčka, ma veľmi dobrý a vysoky hlas,no škoda že odišla z Fifth harmony.
Práveže je veľmi milá k fanúšikom a veľmi jej na nich záleží. Tí ktorý tu píšu o nej zleee veci a hrešia na ňu tak,sú určite namysleny........ určite jej závidia. A čo sa týka Ariany tak ona je tiež velľmi super speváčka takžeee neviem čo ma niekto proti neh. -
všechno nejlepší Camilo :) *3* *3* *3* *3*