-
Re: NEMACHRUJTE
No, Moravanky sú tež velmi krásné ženy *13* *3* -
NEMACHRUJTE
no ale ako sama hovori krasu zdedila po matke-SLOVENKE *4* .hmm takze odkial su teda tie najkrajsie zeny sveta *1* .ved aj tatana kucharova je poloslovenka.tak nehovorte ze najkrajsie su len cesky!!!! *13* -
Re: Re: Make-up
No, vypadat podle norem krásy je to přiliš malo, je třeba ještě mít obrovskou práceschopnost a třeba velké herecké nadání, to všechno Karolína má... Nekaždá holka zvládne pracovat po 20 hodin denně... *3* -
Re: Re: Re: Barborka
:-Dddddddddddd, toho ale nepotřebuji, nejsem chudý *3* -
Re: Re: Barborka
skoda ze uz nezije,zbohatl bych -
ok
no dobre by vydelavala na e55 *5* -
Re: Re: Make-up
Nevím nevím, každý má jiný vkus.
Pro mě Karolína Kurková je nejkrásná a nejskvělá, prostě andilek *4* a bude takovou vždy. *4*
Četl jsem o ní, jako člověk Karolínka také je moc nadherná a báječná. *14*
Nevím, možná jsem tohoto názoru že ona strašně moc vypadá na mých prarodičů, které jsou se přestěhovali na Ukrajinu asi před jeden a půl století. *7*
Diky Karolíně jsem akorát před dva roky zjistil že moji prarodiče pochazi pravě z Česka anebo Slovenska, začal jsem se učit češtinu a slovenštinu a moc mi zaujala česká kultura. *14* *3* -
Re: Barborka
no ... moja prababka bola tiež veľmi krásna a ve mladosti sa veľmi podobala na Karolínku Kurkovou, vídiel som jej obrázky, je to super!!! *14* *14* *4* *3* -
Re: Make-up
Naprosto souhlasím se Sunshine.
Já jsem jí bez make upu na fotkách viděla a nic moc-nevýrazné oči,světlé řasy,příliš velká pusa..
Dostat se v modelingu tak daleko je spíš o dřině.
Po několika hodinách líčení rukama profíků je každá krásná. -
Re: karolína
Každej?Každej má jinej vkus,některeým chlapům se takový vzchrtlý ženský nelíběj. -
Barborka
....moja Barborka je krajšia, viem o čom hovorím.... -
Kája
Je až neuveritelné co jedna ČEŠKA dokázala!!!!! A v Americe!!!!!! Victoria secret je asi nejznámejší značka spodního prádla a Karolina v ní enom září!!!!!! ČEŠKA jak se patří!!! -
Re: je to nejkrasnější naše top modelka
Kája je fakt úžasná...souhlasííím...! Krásnější a úspěšnější modelka není... *3* *4* -
Re: Make-up
No, Karolínka pravě patři k tim modelkam kteře jsou krasné i bez make-upu
Koukni na jí fotky v běžnem živote. Ona tam vypadá možná ještě lepé a skvělé než s make-upem.
Nejhezká to supermodelka. *4* -
Make-up
Myslím, že kdybychom tyhle ,,modelky'' viděli bez make-upu, nestačili bychom se divit. Jen málo modelek jsou krásné bez make-upu. -
Re: Re: Re: Re: hlupaňa
Jo! Emmo máš ale pravdu. Tehdy Československo ještě existovalo. *5* *3* -
Re: Re: Re: hlupaňa
vsak se v ceskoslovensku narodila.... bo ne? *5* -
karolína
Neviděla jsem krásnější modelku, je prostě nádherná...neokoukaná, doufám ře jí to dlouho vydrží...jsem z ní unešená...každej chlap by ji chtěl.. -
Karolínka
Karolínka je prostě úúžasná! Je to nejlepší a nejuznávanější TOP modelka z čech, která kdy byla!! Moc jí to přeju a držim palečky ať se jí daří i do budoucna stejně parádně jako do teď *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Kája the best
Jo... Nejsem přece Slovák... Jsem Ukrajinec...
Co chodí v Čechach, tak to já vím dobře i bez Vašecho přispěvku.
Zadruhe než psát blbosti o Karolíně Kurkové, zkusil byste ač něco dosahnout ve svem životě... *3* *1* *1*