Přejít na výpis diskuzí

Karolína Kurková

OSOBNOST 31.12.2006 
110 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Kája the best

Nené, Slováku *13* *13* *1* Tady v Čechách to chodí jinak. *14* *14*
  • Re: Re: hlupaňa

Zlatá pravda. Souhlasím moc. Nejen krásná. Ještě ona strašně nadaná. Já jí ale okouzlen. *14* *4* Stoprocentně bude holivudskou hereckou a dostane hvezdu na alej slávy. Strašně ji v tom fandim a držím ji palci. *3* *4*
  • Re: hlupaňa

Neřikej o někom že je hlupák, když toho člověka neznáš... Karolina je naopak vyspělá a chytrá slečna, která ví co chce v životě dosáhnout což se o tobě asi říct nedá...
  • Re: Re: Re: Kája the best

Spiš to naopak.
    Pravdepodobné by ona ťa mala.
    Njezlob sa *3* *15*
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • KK

Někteří tvrdí, že nejkrásnější holky jsou z Brazílie, jiní s oblibou říkají, že z České republiky. Ve srovnání s počtem obyvatel Brazílie a ČR se dá říct, že je u nich prostě větší pravděpodobnost, že se zjeví další supermodelka jako Gisele, Alessandra nebo Adriana. Můj názor ale je, že at je moře sebevětší, vždycky je zajimavější menší laguna, kde se těch perel na metr čtvereční rodí zkrátka víc. A Karolina je jednou z nich..KK rules!
  • Re: Re: Kája the best

Mít jí doma, tak jí jebu co to dá a kdyby už nemohla tak bych jí postavil ke sporáku a vařila by mi nějaký dobrůtky *3* Pak bych jí vrazil kýbl s hadrem a šla by vytřít podlahu a nejvíc by jí to slušelo kdyby si na sebe oblíkla nějaký slušivý sexy obleček, vrazil bych jí do ruky štětku na záchod a šla by takhle krásně vymůndorovaná čistit záchod a já bych se na ní koukal. *14* A nejvíc by mě vzrušovalo kdyby mi skládala uhlí před barákem *14*
  • Re: Re: nejnejnej...

Ahojky..Já jsem taky z Děčína...A kde žije teď???Odepiš!!! *4* *4* *1* *1*
  • Re: nejnejnej...

Krásná,jsem hrdej jelikož jsem z Děčína a znám jejího tátu Jirku.Dělal v TS Děčín jako já.Rád naněj vzpomínám,hodnej a úsměvavej.Gratuluji ktak krásnému stvoření.Jiříku zdravim Tonda popelář.
  • Re: Kája the best

Fakt. Souhlasím. Karolinka je nejlepší modelka na světě. *3* *14* *15*
    Nejnadherná jako anděl z neba. *4*
    Češki vůbec jsou nejlepší, nejkrásnejší, nejskvělí, .... , nejúžasní ženy na světě!!!!! *14* *14*
  • Re:

Nejhezčí český holky pochází nebo Moravy nebo Plzeňského kraje. *1*
    Karolína Kurková jen vyrosla ve severních Čechach. *13* *3* *15*
  • Kája the best

Jj Karolina je ta nejlepší modelka na světě...strašně se mi líbí přehlídky Victorias Secret...vypadá tam vždy úžasně... *14*
  • Re: Karolinka

Fakt, opravdu to je tak.
    Češki jsou najnejlepší, nejkrásnejší, nejskvělí, .... *1* *15* *14*
  • Karolinka

No proste nic dodat je proste uzasna a sladka a nadherna mam ji hodne rad a jsem rad ze je ceska jsi myslim ze cesky jsou holky nejkrasnejsi na svete *1*
  • Re: Re: hlupaňa

Opravdu to je tak. Karolína Kurková nejnadherniša ze všich supermodelek a nejchytrá. *4*
    Československo forever! *4* *15* *1* *14*
  • Re: hlupaňa

karolinina mama je zo slovenska a ocko z ciech....nic v zlom, aleee.....hlupana si ty! nepis o to o som vies ....
  • Kurková - BOŽESTVO

Ona Anděl y Čechach
  • hlupaňa

Nechcem spochybňovať krásu slečny Kurkovej,ale jej mozog.V minulotýždnovej show v americkej televízií sa jej moderátor opýtal,či je z "Czechoslovakie".Slečna Kurková odpovedala,že áno.Mohla by sa naučiť,že Československo už dávno neexistuje.Ale to asi tak dopadne,ked niekto začne robiť modeling už na základce...
  • je to nejkrasnější naše top modelka

karolina je krásná a strašně ji fandím je to moje idolka! *15* taky dělám modeling a chtěla bych být taky tak uspěšná....je to fakt top *5*
  • hezká česká holka! hezká?Slabý slovo!!! *3* *1* *3*
  • nic moc teda

UPRIMNE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit