-
nom...
Nom...ma dost dobre pisnicky,ale moc hezka neni...teda ve videoklipech jo ale...ono je to vsechno upravene a kdyz se podivam na nektere fotky....ale zajimalo by me kolik meri *7* -
Re: ...
Ano možná neni nejkrásnější ale neni ani nejošklivější a nechapu co tě žere. Já taky tenhle styl muziky moc nemusim ale tohle se mi libi a rada si ji poslechnu a myslim ze je jedno jak vypada kdyz ji poslouchás jako MP3 a ne jako videoklip. :O) -
tak se koukni na sebe a pak něco řikej ty intelektuale a neles sem příště kdyš ti to nezajíma a di se rači vizvracet
:-)
*5* -
Re: The best
tohle se nemusíí wůůbec komentowat, sama o sobě je prostě skwělá, když se k tomu přidá její hlas a vzhled!!!!! prostě je THE BEST!!! *3* *3* *14* -
9 lives
ahoj všem fandům!jestli budete chtít tak stáhněte její album 9Lives na webu
http://lewis99.webovastranka. cz/file/1766_Kat_Deluna-9_lives -
mno TY taky nejses zrovna *extra*,tak bud sticha!! -
...
Stačily mi tři minuty klipu a bylo mi na zvracení...Větší tlamu sem neviděla...Fascinují mě tyhlety rádoby zpěvačky,co si myslí,že jsou něco extra...Tahle teda extra není ani náhodou... -
_WoW_
Talentovanejsi zpevacku jsem zatim nevidela a tyhle holce s nadhernym hlasem ted fandim nejvic.Cool holka!Je Best! *14* *14* -
hello..
upe nejlepsi zpevacka hrozne krasne zpiva je nejjjjj a je mlada jednim slovej je NEJLEPSI *1* *1* *1* *3* *14* *3* -
The best
Super zpěvačka fakt moooocz navíc mladá a hezká *3* -
Re: Super zpěvačka!
Jo máš pravdu, FAKT SKVELE ZPÍVÁ !! *15* -
Super zpěvačka!
Fakt super zpěvačka... *4*