Přejít na výpis diskuzí

Kateřina Cajthamlová

OSOBNOST 22.8.2008 
61 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je v pohoděéé...

Je to šik ženská,pořad dělá skvělým způsobem.Je správně přísná a když je třeba umí být i velmi citlivá.Zcela jistě s ní nebude nuda. *3*2.řada mi však vůbec nepřipadá přísnější.V 1.se nenapravitelným žroutům porušujícím pravidla dalo sbohem a díl skončil, teď často toleruje a omlouvá..Ale i tak super pořad.Čerpám z něj.Přeji moc úspěchů,paní doktorko *4*
    • nika1979

Re: Je v pohoděéé...

vite přoč jano. je veznami rak......proto je citliva jako nika1979.kateřina
      cajthamlová
      genialni dama doktorka . nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
      7 7777777777777777777777777 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* mam ju moc oblibě je supr žena *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pořad fajn doktorka bezva a ti co tady píšou že nasš ženy jsou většinou prasnice neupravené nenalíčené a tečou jim špeky má svatou pravdu ostatně většina chlapu je taky humus hnus *12* *12* *12*
  • simonabrozikova

P.doktorka

p.doktorka je super suprová ženskááááááá MVSMR Simonaaaaaaaaaaaaa *4* *3*
    • Paní doktorka je opravdu super, je mi moc sympatická. Škoda že nejsem tlustá, abych se s ní mohla ve svém životě setkat(při hubnutí). Její televizní pořad je můj nejoblíbenější, těším se na další díly. Hlavně ať je vysílají hodně dlouho. Je to pro mě motivace.
  • Odkdy záleží na tom,

jestli je doktor fešák nebo ne?!? cy, co tohle tvrdíte, vzpamatujte se rychle a naučte se lidi soudit podle skutků a ne podle vzezření. Ulehčíte si život!

Paní doktorka je šik žena s půvabem a hlavně chytrou hlavou, tahle symbióza nebývá tak častá.
    Přeji paní doktorce vše dobré. Možná se k ní taky časem vypravím :-).
  • simonabrozikova

A

A když máš ten autogram tak proč si p.Cajthamlové nenapsala přímo na adresu kde pracuje?
  • přání

Vážená paní Katko
    Přání k Vaším narozeninám hlavně přání
    dobrému zdraví,štěstí. *4* *4* *4*
  • nika1979
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ***************** Kateřina Cajthamlová *14* *14* *14* ♥♥

☺╩
  • Pomoc!!!

Já chci zhubnooooooooout *1*
    • Re: Pomoc!!!

co ti v tom brání? *9*
  • prosím mám dotaz na paní doktorku K. Cajthamlovou co říká potravinovému doplňku Herbalife?
  • simonabrozikova

Je to tak

p.Cajthamlová je suprová mám jí velmi ráááda asi ze všech nejvíc.Simča *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit