Přejít na výpis diskuzí

Kateřina Cajthamlová

OSOBNOST 22.8.2008 
61 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu, jak přitloustlá nesympatická ženská chce radit, jak máme hubnout a zlepšovat svou životosprávu. TRAPAS!
    • držte hubu vy kritici.
  • Ti co se zde nezdráhají poukázat na oplácanější tělo doktorky,mají podle nás rozhodně pravdu.Jsme manželé stejné věkové kategorie a mít podobný poměr váhy a výšky jako doktorka, tak by jsme se ani neopovažovali radit lidem, pokud to sami nezvládáme. Mediální úspěšnost doktorky je však založena na stejném principu oslovení určité cílové skupiny, jako praktikoval ve své době, doktor Leoš Středa(ač sám obézní). Byl velmi úspěšný,i když byl prototypem chodící antireklamy.
  • Paní doktorko,
    z Vašeho nového pořadu DoktorKA mám dojem, že jsem se vrátil na střední školu po 35 letech, psal jsem o tom podrobněji do divácké diskuse.
    1) Je skutečně nutné jednat s diváky ČT jako s nedospělou mládeží? Většina z nich se dívá dobrovolně... Při Vaší inteligenci by to jistě šlo i s grácií, noblesou bez školometského mentorování - ví, že každý nemůže být Šmoldas.
    2) v názvu uvedeného pořadu je zarážející užití majuskule. Jde o zdůraznění desinence feminina nebo o na titul "vtipně" navazující křestní jméno (popř. jeho iniciála a nejpoužívanější hláska ve Vašem jménu a příjmení)?
  • ...http://img.blesk.cz/img/1/full/232859-img-katerina-cajthamlova.jpg
    *1* no spíš vypasená..
  • Ego, které skáče do řeči :) Nebýt medializovaná, tak je to tuctovka :) , ale přej me jí to
  • Souhlasím s Radkou, případdně s larry...(nevím, jestli paní doktorka kouří). Ale postavu nemá určitě ideální. V pase dobré, ale to pozadí je hrůza. Snad i s tím by se něco dalo dělat, ale dietou těžko, spíš nějakým vhodným cvičením. Já takhle vypadat, tak určitě nelezu do televize kázat o správné životosprávě!!
  • Kateřina

Není zrovna krásná.. *9*
    • Re: Kateřina

mi se sice nelíbí její účes, ale to je jen její věc,ale krásná je!!! olin

ty si krava *13*
      je to atrakitivní a inteligentní dáma!

Mně se docela líbí!
    • pinkangell

Re: Kateřina

Hlavně, že ty jsi krasná... *16*
  • Je opravdu vtipné, že radí lidem jak a co jíst, když ona sama (Kačenka Cajthamlová) hulí jedno cigáro za druhým *4* *4* *4* *3* *3* *2* *2* OMG *4* *4* *3* *15* *1*
    • co jí tady urážíte.Dělejte něco jinýho.
  • Autogram

Já mám od ní autogram! *4* Psala jsem na adresu: informace@iprima.cz *1*
  • simonabrozikova

Ahoj

No a co?No to je hezké já mám zase na p.doktorku přímo tel číslo na mob.Simona *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit