Přejít na výpis diskuzí

Kateřina Hrachovcová

OSOBNOST 31.12.2006 
57 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kata je nejlepší na světě *4*
  • Husa

Je to hloupá husa. Nesnáším ji jako nikoho jiného na televizní obrazovce. Když ji vidím, tak se mi z ní dělá špatně. Je škaredá, hloupá a naivní !!!
  • Kateřině

Proč ze seba děláte takového blbečka, je hodně komediálních hereček, a jsou výborné , proč nechodíte na hodiny herectví, když vám to nejde, jako herečce se vám občas dařilo, ale do moderování se necpěte a to prosím i do rádia, já to pak sice vypínám, ale škoda těch ostatních příspěvků.
  • Jste super v přístavu a vůbec je s vámi čurina a mate moc Krásnou postavu asi jediná z hereček
  • kačka

Jsi skvěláááá a ještě k tomu čím dál krásnějšííí
  • proč se tak blbě chechtáš k Nataše Gollové se nepodobáš ani omylem-...
    • Aby se potrefena husa ozvala
      • Spíš potrefena husa se vždycky ozve. Nervičky jste chytla, že?
  • iq

ikdyž si Kateřina nechala udělat test IQ tak to neznamená že nemůže být jednodušší.Znám i dost doktorů se kterýma si nepopovídáte protože sou blpci.
  • Milá paní Kateřino, patřím mezi vaše fanoušky a velké obdivovatele. Máte totiž nezaměnitelný a krásný úsměv, jste stále atraktivní žena, výborná herečka a moderátorka a manželka výborného zvěrolékaře MVDr. Herčíka, kterého jsem také navštěvoval s mým čtyřnohým miláčkem. To, že milujete zvířata, pomáháte vašemu manželovi i v ordinaci, vás velice ctí a vážím si toho a vůbec všeho, jaká jste úžasná bytost.
    Sleduji také úžasná videna "Káčin zvěřinec" a je to opravdu velice úsměvné k pobavení - jenom malá drobnost. Když jsem shlédl roztomilé videno (snad z minulého týdne, nebo zátkem tohoto, bohužl si už přesně nepamatuji), byl tam přeroztomilý mopsík, ovšem vy jste ho nazývala buldokem a to byla trochu chyba. Nechápu, jak vám se to mohlo podařit. Ale nicméně jste u mě neztratila nic z vašich přednbostí a umu. Držím dál palce, jen tak pokračujte a přeji vám i vašemu ctěnému panu manželovi jen vše dobré, ať se vám nadále daří. Jiří Pražský *3*
  • jÁ BYCH O NÍ TAKHLE NEMLUVIL ONA JE STRAŠNĚ SILNÁ
  • kirushka97
    Všechno nejlepší!! :3 *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit