-
Její tanec v prásku připomíná padoucnicí postieného chovance ústavu.
-
Nenechte se otrávit....
Paní Hrachovcová,velice jsem Vás milovala v seriálu "Život na zámku."Byla jste přímo roztomilá. To moderování v "Prásku" -tedy Váš styl není to"pravé ořechové".Jaksi se k Vám nehodí.Uberte afektu a uberte pitvoření se. Vy to nemáte zapotřebí.Jinak Vám přeji hodně zdaru ve Vaší práci. *4* -
Kateřině
Ač muž,musím dodat nejste přitažlivá ženská,chybí Vám ta vnitřní krása a šmrnc ,proč tak umíte lidi naštvat? Proč na sobě nepracujete? Jděte k psychologovi spíš než do posilovny.J -
Vše nej
Vše nejlepší k Vašim narozeninám, hodně štěstí, zdraví, lásky a úspěchů jak životních tak pracovních. Přeje Monika. *4* -
Vše nej k Vašim blížícím se kulatinám,držím palce a těším se na Vaše představení 18.září v Ostravě v KD-Akord(VELKÁ ZEBRA).
-
Zdravím Kateřino, jste krásná mladá žena a roli naivky hrajete bravůrně. Je ve Vás něco, co je pro nás pány přitažlivé. Přeji mnoho úspěchů.
-
Milá Kateřino,chci se zeptat,zda ještě stále sbíráte Elvise.Váš velký fanda.Z těch urážlivých keců co sem ti pitomci píšou si nic nedělejte,pro mě jste osobnost.Tak snad mi odpovíte na mou otázku až budete mít trochu času.Děkuji *3* *3* *3*
-
y
-
Kačka je skvělá. Někdy se můžu umlátit smíchy, když se dívám na její snídani s Novou. Líbí se mi její styl moderování. Jen tak dál a držím ti palce, ať se ti daří moderování PRÁSKU.
-
to vitan
Než začneš hodnotit doktory, tak se laskavě zamysli nad sebou, když někdo napíše slovo "blpci" s P misto B, tak to mluví za vše!