Přejít na výpis diskuzí

Kateřina Hrachovcová

OSOBNOST 31.12.2006 
57 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nar.

Přeji vše nejlepší k narozeninám... :)
  • ahhoooooooojjjjjj přeju ti všechno nnnnnnnnnnnneeeeeejlllepššššššššššší kkkkkkkkk nnnnaaroozzzenninnámmmmmmmm tak ahoj příswtě
  • Vždy mi bylo při sledování všech pořadů ve kterých jste vystupovala trapně a styděl jsem se za vás,jen co jste otevřela ústa.Nyní to řeším přepnutím na jiný program.Je mi vás líto.
    • Re:

Kateřino co mi uděláte
  • Herečka to rozhodně neni, tak je v této rubrice omylem. To co předvádí v Prásku nemá obdoby, zejména ty scénky na konci pořadu, talent nikde, pointa nikde. Opravdu je to na přepnutí. míro máš pravdu.
  • Pardon. Míro s velkym M. Asi mi zlobí klávesnice *1*
  • Káča

Ona asi bude hloupá Káča. Slyšel jsem ji pár krát ráno na Impulsu a myslím, že není zcela normální...
  • Káča

Ona Káča asi bude trošičku více hloupá. Poslouchám ji ráno na impulsu a myslím, že nemá všech pět pohromadě....
  • Kdy už prosím Vás skončíte v televizi!! Je to hrůza se na ty Vaše puberťácké výstřelky dívat! Ještě že Vás vykopli s ranního pořadu "snídaně s novou" Nechcete se živit jinak, třeba Vás někde v cirkusu vezmou jako klauna!! *16* *16*
  • vzkaz pro Hrachovcovou

Proč taková trapná vystoupení v Prásku a všude, kde se objevíte, vím, že pořad nebude mít úroveň , tak přepínám.Je mi Vás líto a ještě v Blesku tvrdíte, jaký mělo vaše moderování v Prásku úspěch- to je smutné,asi dbejte jen na tu postavu, do hlavy už toho moc nedostanete.V.
  • Herečka béčková a průměrná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit