Přejít na výpis diskuzí

Kateřina Janečková

OSOBNOST 25.2.2008 
271 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takový trapky !!!

No úúúúúplně reklama na trapnost.Ošklivka i ta káča,co jí "hraje"
    Prostě pí.čovina a nejhorší je na tom to,že tady bude vopruzovat doooost dlouho,protože to je telenovela která má asi 3000 dílů :-(((((
    At´ už vysmahnou všechny ty smažky blbky tohodle typu !!! *5*
    • Re: Takový trapky !!!

ale prosimtě 3000 dílu jo??? nejsi náhodou vymaštnec všud pišou ž má něco pod 200 dílu....
    • xxtinaas

Re: Takový trapky !!!

To bys musela i Ty protože Ty seš blbka formátu největšího když urážíš člověka ,kterýho znáš sotva z televize!
  • k videu

hej:D... ten rozhovor s ní tady.. good:)... a ftipnééé... jak na konci s tím cmuky prej:D... nebo prej: né, to já jsem chlupatá po taťkovi:D
  • hmmmmmm....

NO JAKO JE FAKT DOBRÁ JAKO JO TO JO!!!!!! *5* *5* *5*
  • KATKA!!!!!!!!!

Katka je supa!!!Zrovna jednou jsem jedla jabko při OK a ona tam zrovna něco vtipniho předvedla ,že jsem se tim jabkem málem zadusila!!!!! *1* *1*

KATKA IS VERY GOOD AND VERY ,VERY FUNNY!!!!!! *14* *15*
  • Miluji Kačenku

Je prostě nej milujki Kačku je nej Ošklivka Katka je nej nej!!=)=)=)!♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14*
  • Proč je tak dobrá???

Ahoj všedci,som zo Slovenska a tiež sa rada pozerám na seriál o Katke:)
    Je to úžasná herečka,má talent a veľkú odvahu, že do niečohoh takého šla,veľmi jej držím palce,a dokonca tlieskam za výkon...
    A niektorý z vás sa pýtajú, prečo to ostatný tak žerieme: jednoducho...nie je to seriál s božskými osobnostami, ale je to seriál o obyčajných ľudoch, o ludoch krásnych po vnútornej stránke,o ľudoch, ktorý sa od nás tak velmi nelíšia....preto sa na to radi dívame, pretože to nie je fantasmagória, kde je každý krásny, štastný a bohatý, je to seriál o tom, ako je vačšina ludí na tomto svete braná,s hercami máme spoločné trápenia-či už s láskou, alebo s nedostatkom peňazí...
    Tento seriál nijak neidealizuje svet, ale ukazuje ho v tom správnom a hlavne pravdivom svetle,preto je pre nás obyčajných ludí tak príťažlivý, pretože sa velakrát stáva, že mnohý z nás sa stotožňujú s postavou z toho seriálu, lebo herci sú nám bližší tým, čo prežívajú...sú nám bližší, lebo vlastne hrajú o tom, čo prežívame my v normálnom, skutočnom živote.
    Ani VKV, ani ordinácia, ani ulice...žiaden český serial sa mi nepáči tak, ako OKatka...a nejde o to, že vzali námet z Portugalskej Betty...ide o to, ako to dokážu zahrať...jednu rovnakú situáciu zahrali portugalci dokonca horšie, ako Katka, takže ide tu skor o to, ako si dokážu herci "privlastnit" svoju rolu, ako sa do nej vžijú a či si dokážu svojím hraním získať diváka...mňa si získali 100% a už sa teším na ďalšiu časť.
    P.S.neznášam fudbal...pre fudbal nejde Katka...ach, kedy to skončí...teraz sa už ani nemám dovod tešit na pondelok:)
    Tak ludia, ide sa pracovať.
    Hercom Ošklivky Katky ďakujem za spríjemnenie večerov. *14*
    • nika1979

Re: Proč je tak dobrá???

SERIAL OŠKLIVKA KATKA
      SERIAL ULICE + ORDINACE .V RUŽOVEJ ZAHRADE + POJIŠTOVNA ŠTĚSTÍ JSOU NEJJJJJJJJJ JA SE TĚŠIM NA TI DNY KDY JSOU TI POŘADY
      WWW.IPRIMA.CZ
      NOVA.CZ
      ODKAZ.............. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Ošklivka Katka

ahojky lidi tedy ty co jí mají rádi tak je zdravím Kačka je ta nej herečka a kdo jí nemá rád tak ten čůrák a nikdy ji neviděl.Kačka není normální s ní se někdy i zasměju to když se koukám na útěk z vězení *9* tak to u toho usínám

pozdravuje Jana Krestoová *3*
  • linette195

ee

Mno tak pokud tohle melobyt napodobenina uz prechoziho serialu taxejim to moc nepovedlo.. Tam aspon hlavni akterka po odstraneni ofin oboci a vsech tech nedostatku byla hezka, ale tahkle je oskliva i tak...sry lidi ale je to tak
  • KAČENKA

Lidi, nevíte jak je Katka vysoká?

Moc se mi líbí akorát mi překáží ty vsuvky z krámu její mámy. To mi tam prostě nesedí.

Jinak móóc vydařenej seriál!!
  • Ahoj, nevíte někdo, kolik bude mít seriál dílů?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit