Přejít na výpis diskuzí

Kateřina Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
73 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nika1991
    *14* *14* *14* *14*
    • NA ČÍSLO ÚČTU KAM JSEM POSLAL PENÍZE(390.00KČ) MÁ PROBLÉM SE ZÁKONEM.
      PODAL JSEM NA VÁS PODMĚT K TRESTNÍMU STÍHÁNÍ ZA ÚMYSLNÉ OBOHACOVÁNÍ A PODVOD.SVOBODA J.
      ---------- Původní zpráva ----------
      Od: Jiři Svoboda
      Datum: 27. 5. 2013
      Předmět: Re: Fw: Re: Fw: Re: Fw: Re: Fw: Re: Fw: Re: Fw: Bazos.cz - odpoved na inzerat 23466063 - Kabelovy modem UPC Cisco EPC2425, Wifi router
  • Přeji krásné a veselé Velikonoce. MK
  • kačce strašně fandím,je ve vile úplně nejlepší
  • Káťa

Kačenka je nejhezčí a nejlepší...Ví co chce,a nedělá problémy jako ta zasranááá Regina!!!!To je dilina!!!KAčenka je prostě NEJNEJNEJ!!!!!!
  • Co na ní vidíte?

Něco tak naivního a hloupého jsem už dlouho neviděl.
  • Kacenka je fajn

kacenka je tam ze vsech nejroztomilejsi,nejhodnejsi a vubec nedela konflikty.Zaslouzila si to oceneni nej osoba ve vile
  • kosa.michal.1962
    Katka, veľmi nedúfam, že by si to mohla urobiť, ale keď by si mi dala svoju dôveru a vybrala si si ma, prisahám Ti, že ju nikdy nezneužijem, a nikdy Ťa nesklamem. Źiadny ćlovek nie je všemocný, nemusí sa mi vždy všetko podariť tak, ako by som chcel, ale vždy urobím všetko, co bude v mojich silách, aby si také rozhodnutie, ak by si ho urobila, nikdy neoľutovala, a vždy bola so mnou šťastná. Môžeš toto, čo som napísal, považovať aj za môj verejný prísľub Tebe osobne. Veľmi dúfam, že si prečítaš tieto riadky, a ak by si predsa len raz ešte aspoň trošku zauvažovala i o mne, tak že aj toto vezmeš do úvahy, a možno mi to pripočítaš k dobru. A ak ak ťa moje riadky iritujú a nechceš ich tu, tak pre tento prípad sem už nikdy viac nič nenapíšem. To ti sľubujem tiež.
    • Milý pane Koša,
      to jak jste na paní Katce zavislí už hraničí s psychickími problémy, je to už opravdu strašné. To vaše psaní už není jenom nějaký komentík kterej máte u oblíbené osobnosti, ale už doslova pronásledujete paní Katku Langerovou. Myslím, že kdybych tu ještě několikrát zahlédla několik vašich románů, které píšete paní Katce už budete nahlášeni.

Hezký den
  • Nej,nej,nej!!!!!!!!!!!

Kačenka je nejen nejlepší z vily,ale také nejlepší kámoška pod sluncem.Je upřímná a na nic si nehraje.
  • KAtka je super

Sledujuem túto reality show na Slovensku, a ste lepší než tu!Katka sami pre svoju správnosť a čestnosťnajviac páči...
  • K.jr pěkný koště,mám její nahý fotky,nic moc!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit