-
katka
Je to naivni husicka....:-)))) -
kačka je super
-
KACENKA JE PI*A
Dyt je to male decko.ve vile jen sedi cumi a ma nevyzrale kecy.By zaslouzila poradnyho cernocha at ji do pi*i strci 30cm cu*aka.a bude mit do smrti trauma ze sexu.TECKA.nejlepsi je kdyz rekla ze ji chybi sex.bych dal ruku do ohne ze ji ma zalepenou a jeste hooodne dlouho mit bude -
DODATEK
a jeste neco...rikate jak je super..hmm je totalne nudna.kdyby tam byly same takove male decka tak by na vyvolene nikdo nekoukal pac by tam vsichni jen sedeli a pekne si vykladali pohadky a co krasnyho v zivote uz prozili...TO BY BYLA ZABAVA !!!!! KACENKA RULEZ -
katka
Já Katce moc fandím. -
kačenka
ahoj kačenko ty jsi pěkna holka říká to můj bratránek a věřím že vyhraješ ve vyvolených a držím ti palce jo a kato vyš když že jsem byla malá ta mi zemřél táta a totíž ja jsem ho našla mrtvého v poseli, a mama mi pije víš a nevím comám dělat vyš tak mi napiš kačenko. ahoj lucka tauberová...... -
katka je nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
katka je moc sympatická a milá a doufám že srazí z trůnu Michala -
tajemství
Ahoj Kači jsi simpatycká holčička měj se dobře -
Je trapna--- otevrete oci
Je nudna, nevyzrala a ze nepomlouva? Tak se na ni kouknete tedka... vizestvi si nezaslouzi ma mooc jednouduchej zivot oproti treba Emilovi kterej si docela dost vytrpel..sice je taky debil ale zaslouzi si to vic! Kdokoliv jeste krome Moniky si to zaslouzi vic nez Kacena -
KAČKA VYHRAJE DUEL ALE VE SKUTEČNOSTI NEVYHRAJE SOUTĚŽ PROTOŽE JE MOC NAIVNÍ
-
-
Re:
Proč si myslíš, že je naivní? Podle mě jí ani neznáš.
-