Přejít na výpis diskuzí

Katherine Moennig

OSOBNOST 31.12.2006 
106 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :))

To jo to máš pravdu *1* snad jen ještě někoho kdo by koukal s tebou ne?! *3*
    • Re: :))

Však on se někdo najde,moje žena už má přede mnou náskok,ale třeba si dá repete *15*
  • :)

mno ale jsem teda ráda že se to tu trošku rozjelo.. nebo aspon obživlo... a je tu i víc foteček... :) to je sqělé *3* *3*
  • :)

tak já už mám novou TV tak dokouknu zbytek a pak se snad taky vrhnu na pátou řadu...jenom nic neprozrazovat *3*
    • Re: :)

rekne mi prosim nekdo proc uz tam neni carmen?ja to sleduju jenom ja youtube a rada bych si to nejak stahla od zacatku jenze opravdu nemam zadne skusenosti:(muze mi nekdo poradit?prosim?
  • 1. díl

No tak už jsem si stáhla konečně první díl z páté série ale stále nejsou Titulky.. není tady někdo z vás dobrý angličtinář co by měl už titulky doma?.. :) *14* *3*
  • 5 sezóna

Tak 5 řada je absolutně skvělá. Mě osobně nejvíc pobavilo když se Shane snažila držet celibát, pak taky ta domácí pařba v 5 díle, parodie na Charlieho andílky a ještě ta finální bitka v oil wrestlingu *1* Škoda jen, že se nevrátila Carmen...
    • Re: 5 sezóna

reknes mi prosim proc tam neni carmen?vidim jen ukazky nwm kde se muzu kouknout na cely dil nebo radu fakt to mi moc nejde!muzes mi poradit? *7*
  • help me!

ahooojte...hele lidicky kde koukate na ty řady??? ja se divam jen na ukazky na youtube a rada bych se koukala abych tomu rozumnela! a da se to dat nejak do cestiny??? napiste pls nekdo..joo a shane nema chybu upe ji zeru mooooc mooooc!!!
  • Prosim!!!

Nasla jsem náhodou ukazky na you tube.Nevidela jsem jeste ani jeden dil natož serii.Poradte mi prosím kde je moznost serial uvidet nebo stahnout.diky ....moc bych si ho prala videt.W *7*
  • serial

zkus např. tlw-info.cz.jsou tam linky přímo na stažení nebo odkazy na dalsi zdroje *3*
  • Díly...

Holky jestli máte zájem ještě o díly,tak já osobně je stahuju přes torrenty.Tak kdyby jste chtěly napište a já vám hodím odkazy všech sérií+program na to,bo rovnou vám můžu poslat DVDčka;) tak kdyžtak pišta na VendaCiki@seznam.cz
    • Re: Díly...

Čusky, platí ještě stále pořád ty DVDčka? Neumím tak dobře anglicky a sama si to určitě nestáhnu. Jsem ráda že pošlu mail. Nevim ani kolik má jedna série dílu a nic. Chtěla bych to moc vidět, zatím to nevypadá, že by to u nás dávali.. Kdyžtak napiš jestli bys něco mohla poslat. Předem děkuju papa Lucka
  • gjg

no ano to myslímže nasralo všechny že ty dvě nezůstaly spolu.. ale co teprve poslední šestá řada vy zasvěcení co jste ji už viděli tak určitě víte co je na tom to nejhorší a taky k nasrání.. ale nechci vám, co ste to ještě neviděli a nikde nepřečetli, nic prozrazovat at se máte na co těšit :)

jo jinak s tím jestli se na to dívají jen lesbičky tak to zasej tak nesouhlasím. ptž u nás ve třídě sem s tím nakazila pár lidí a holky teda vůbec nejsou lesbičky a jedna je dokonce taková že by nikdy nemohla nic mít s holkou ale přitom je tím seriálem uplně fascinovaná.. a aspon jí pomohl ten seriál změnit pohled na tyto lidi což je taky dobré.. a Určitě se tento seriál nikdy nebude vysílat u nás na českých kanálech. velice o tom pochybuju

a poslední věc: kdyby teda někdo ještě chtěl ty dvdčka a nechtělo se mu to stahovat tak at se mi ozve na mýho meila a tam se můžeme domluvit. mám všech 6 serií :) a můj meil je verena2000@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit