-
Katy je dobrá zpevačka, tak nevím co jsi stežujete
-
ne lulu kdyby ji ten hlas upravovaly tak by to byl podvod viš.
-
no tak ji na videoklipech ten hlas upravily a lidi si mysli že fakt tak zpíva ale ne *5* *5* a na koncertech na živo ji to nemužou upravit tak proto se mi zda že zpíva hroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzzznnnnnnnnnnnnnnněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě *10*
-
hele lulu ja chapu že je to tvuj nazor ale to nedava smysl jestli zpěvačka zpíva hezky na videoklipech tak ma uplně stejni hlas i naživo Katy jsi neměni hlas jak jse ji zachce to by ani nešlo *7* *7* *7* *7* *7*
-
Nejsem toho názoru a mě se to nelíbí. Dle mne, jsou lepší .. =)
-
Za to já nesouhlasím, Katy je dobrá zpevacka a zpívá i nazivo perfektne
-
Mírně špatná inteligence :D Že je u tebe na 1. místě neznamená, že bude u každého :D
-
Jistě. Cením si toho, že zpívá živě, protože to většina popových zpěváků nedělá, ale nesouhlasím s tím, že by Katty zpívala naživo nějak úžasně. Znám lepší :)
-
Každý má právo na to, aby vyjádřil svůj názor a pokud se to Vám milovníkům Katy Perry nelíbí, nemusíte to taky číst. Budete se muset hold smířit s tím, že každý Katy Perry milovat nemůže a já jsem jeden z nich, který tvrdí, že není jedna z těch, která by se měla řadit mezi dobře zpívající zpěvačky. =)
-
Souhlasím s tím, že spousta zpěváků na ní má .. :D Akorát bych tam neřadil Lady Gagu =D
-
Nemohu souhlasit s tím, že dobře zpívá. Její písničky jsou dobrý, ale když má zpívat naživo nejsem toho názoru, že má nějak dobrý hlas. Jsou i lepší jako například Rihanna, kterou sice nemám moc rád, ale rozhodně naživo zazpívá dobře =)
-
Miluju písnicky od Katy je výborná zpevacka ;-)
-
V klipu B-day se mi nejvíc líbilo, to jak si sundala tu masku princezny, to bylo upe hustý, takový I'm Katy Perry...
-
sem moc veliká faninka katy perry ,ale na tý 8mí fotce nevypadá znovna dobře ,ale jinam je krýásná
-
Katy je fakt super a sympatácka její písne se mi taky líbí ;-)
-
Katy je super, je mi hrozně sympatická a líbí se mi její písně ;-)
-
Je to ta nejleší zpěvačka na světě
-
twl který pitomec dal do vztahů, že je zasnoubená s Niallem Horanem??? :DDDDD
-
Katy umí zpívat a je hrozne sexy
-
ale jo... je pravda,že zpívat umí