Přejít na výpis diskuzí

Katy Perry

OSOBNOST 19.6.2008 
846 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně nová fotka...:)
  • Katy je proste super spevácka a mám ju moc rád
  • Přinášíme vám překlad k hitovému songu Dark Horse od popové zpěvačky Katy Perry. Sleduj videoklip česky:
    http://sledujcesky.cz/katy-perry-dark-horse
  • Katy je ešte dodám najkrajšia a najlepšia speváčka na svete. Ja ju proste milujem *14* *14* *14* *14*
  • Katy je moja najoblúbenejšia speváčka *4* *3* *14* *14*
  • mirdaharant
    Nyní můžete hlasovat v novém kole hitparády pro Katy Perry a její Dark horse na http://viscovim.blog.cz/1402/top-9-08 !
  • Katy má husté a proste dobré pesničky *4* *3*
  • Presne a Katy má moc hezký prsa ona je celkovo proste kočka *4* *3* *14* *14* *14* *14*
  • no a že má obří prsa...to je u ženy jen plus...
  • je hezká a hezky zpívá ale má dost obří prsa *10* *16*
  • Katy je najlepšia a najkrajšia speváčka na svete *14* *14* *14* *14*
  • Já Katy Perry miluji mám od ní album PRISM a písnička Dark Horse je boží..ale nwm co ma nazev songu spolecnýho s klipem kdyz v klipu žádný tmavý kun není!! *6* *6* *6* *7* *8* *1* *1* *1*
  • Katty Pery je nejlepší a její nová písnička DARK HORSE je taky nejlepší *4*
  • Luky1987
    I Love You Katy a je fakt super aj jej pesnicky
  • Katy je super a písničku "Dark Horse" bych mohla poslouchat celej den!!!! ♥
  • Ty kozy *14*
  • takže, tohle píšu pro ty, kteří asi neví, že když se napíšeš např. ahoj Katy! si nejlepší! apod. tak si to ta osobnost nepřečte. Protože za prvé. tohle je českej web...a za druhé. sou tu profily osobností, aby jsme se mohly mi fanoušci o těch lidech dozvědět víc...sakra! tohle není Twitter nebo FB!!!!!!!!
  • Milujem pesnicky od Katy a samozrejme aj ju
  • Ziall
    že by kliknout na smajlíka??? zkus používat mozek -_-
  • Hey faninka159 vypal vypadni od suť sami sprosti slova si jako ALYSA si nejhorši vypal běž od cely tihlecti stranky pryč

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit