-
ale jo,
teď má dobrou,tu písničku California gurls -
Re: msnl
Máš pravdu já poslouchám metal a ne nějakej pop nebo co *1* -
Re: Re: je to lesba???
Navic ,pokud ste preklad textu cetli spravne tak se pred tim opila.Dale v pisnicce toho pak lituje.Nejdriv zkuste myslet! -
dokona..? dokonalá
katy je skoro dokonalá! milujeme ji! ... opss! ... přece ona je dokonalá -
miluji katy
kdo zná lepší zpěvačku od Katy Perry, ať se ozve! já ji miluji! ... A její písničky jsou geniální, úžasné...!!! *14* -
Re: msnl
pokud máš nico proti katy tak si to vybav s těmito fanoušky a se mnou! ji Neurážej *8* *8* *8* -
KATY JE NEJ
Katy je uplně suprová a boží zpěvačka.
Moc se mi líbí její písničky a fandím jí,aby se jí i nadále skvěle dařilo. *1* *1* *14* *4* *14* *4* *3* -
Nový song
Nový singl Katy Perry vyjde už 25.května. Jmenuje se California Gurls a bude ve featuringu se Snoop Doggem :) *4* -
msnl
má takový dívný hrubý hlas a vůbec se mi nelíbí,ty její písně -
Nové album
Nové album Katy vyjde 23.srpna.2010 a film Get Him To The Greek/Dostaň ho tam! má premiéru 4.června v USA a 5.srpna v českých a slovenských kinech :) -
Re: je to lesba???
Neni vole. Nechápu tyto lidi co ji posuzují podle písniček. No a co tak napsala písničku že políbila holku ale taky tam zpívá že to chtěla jen zkusit. V dnešní době to už zkusila každá 2 holka. A navíc Katy má kluka ale to asi nevíš .... -
Re: nejjj
máš pravdu KATY PERRY je skvělé mě se nejvíc líbí od ní písnička HOT N COLD. *3* -
takyy
já sem taky stir narodila sem se 31.10. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: ...
ne nechodi má ale na to právo já se od 18 začnu takjy malovat *1* *3* takže jí nepomlouvej -
nejjj
nej je ta pisnicka s 3OH!3 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* já jí mám katy ráda -
Re: katy a 3oh3
jezisi koho to zajima? *9* -
Re: Lesba
No ak si videl/a klip na I KISSTED GIGL tak se mýlíš a toto není pravda!!! 1. dokaž to! 2. není to pravda!!! *8* -
katy a 3oh3
super najlepsia na svete a na dyyzee bol dobry dj a pustil katy a 3oh3 STARSTRUKK!!!!! boloo suuuperrr!!!! je najjjjjjjjjj a ich pesnicka ja best!!!!!! *14* *1* *14* *1* *15* -
katy perry
Katty perry je tá najlepšia speváčka na svete! naj... je aj z 3oh!3!!!!!! *14* *14* -
Katty Perry
nezapomeňte hlasovat pro starstrukk a if we ever meet again v obou katy *1* *3* na t music chart