Přejít na výpis diskuzí

Katy Perry

OSOBNOST 19.6.2008 
844 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angel15

Re: Re: Re: Re: Ona není dobrá

neumi zpívat jo?mužu se zeptat kolikrát si už byla na koncertu Katy Perry?a taky bych se chtěl zeptat co o tom zpěvu víš *4* ?
  • kamca12

Re: Re: Re: Ona není dobrá

Já si myslím že její písničky jsou parádní, ale na druhou stranu na živo je to celkem bída. Ale nemůžu souhlasit s tím většina zpěváků neumí zpívat. Přece, proč by měly být zpěváky, když neumí zpívat? *1* Kdo je to třeba? Já takových zpěváků moc neznám. No...možná zpívají na playback, kdo ví.
  • Re: Re: Ona není dobrá

Teda__tím jsem myslela že na živo zpívá falešně_Jinak má krásný písničKy!!!
  • Re: Ona není dobrá

To většina zpěváků neumí zpívat a zpívají falešně!!!!!!!!! Takže Katy není jediná *10*
  • ajusinkal

Ona není dobrá

Nerada to říkám,ale Katy neumí zpívat vůbec.Její hlas je falešnký a upištěný a to o zpěvu něco vím!
  • Sbírka

čau byste měli zájem o sbírku s Katy perry tak se mrkněte na www.buffy-prodej-313.blog.cz
  • kamca12

HLAS NAŽIVO...FALEŠNÝ

Dřív jsem měla Katy hodně ráda, ale když jsem si poslechla písně naživo *9* Většinou zpívá celkem hodně falešně, to už bych byla raději, kdyby používala playback. *15* Ale jinak ve videoklipech a tak má pěkný písničky to jo...
  • tomas.lajza

Re: =))

Katy nahrává film který by měl vyjít v roce 2010 jinak si zahrála taky v seriálu mladí a neklidní více info na mém blogu : lovekatyperry.blog.cz
  • =))

Jééé já bych chtěla, aby Katy Perry na točila ňákej film, kde by měla hlavní roli.
  • eliska2

:-(

jak to že sem nikdo nic nenapíše *16* to ste teda fanoušci *16*
  • eliska2

Re: :)

tak to je dobrý *15* já sem zas od Marka Ztraceného 10 let mladší ale ve stejnej den nejsme
  • b.e.t.u.l.i

:)

toe bomba Katy se natrodila ve stejnej den jako ja *15* *15* jen je o 10 let starsi :D *15*
  • eliska2

Re: ?????????????

no já nevím je možný že si žehlí vlasi. *3*
  • pavlusqa

Selaward

Selaward! Pls zapoj se a nominuj svou best celebritu:-)na www.selenagomezweb.blog.cz
  • Re: nikOlka

Ty se zklidni KATY PERRY IS CooL GIRL!!!!!!!!!!!!§ *4* *4* *4* *1* *1* *1* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *4* *15* *15* *15* *14* *14* *14*
  • ?????????????

Lidičky...myslíte si, že si Katy Perry žehlí vlasy? nebo je má rovný už od přírody??! DěkUju za odpOwěď *14* *7* *14* *1* *3*
  • miley.the.best

Re: Re: Re: Re: Re: Waking up in vegas

Wow, ten klip fakt super! *14* *3*
  • gabi123

jj

ten new videoklip, je vakt dobre:) *5*
  • danielka1996

Re: Re: Re: Re: Waking up in vegas

ten klip je fakt super!!!díky tomas.lajza ze si to dal na svuj blog nikde jinde jsem to nemohla najit...jinak blog mas hezkej!!! *4*
  • tomas.lajza

Klip Waking up in vegas

Klip Waking up in vegas http://www.youtube.com/watch?v=71Zl gkKa7BQ&eurl=http%3A%2F%2Fkaty%2Dpe rry%2Enet%2F&feature=player_embedde d

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit