-
Re: Re: Re: Re: Waking up in vegas
ten klip je fakt super!!!díky tomas.lajza ze si to dal na svuj blog nikde jinde jsem to nemohla najit...jinak blog mas hezkej!!! *4* -
Klip Waking up in vegas
Klip Waking up in vegas http://www.youtube.com/watch?v=71Zl gkKa7BQ&eurl=http%3A%2F%2Fkaty%2Dpe rry%2Enet%2F&feature=player_embedde d -
Re: Re: Re: Waking up in vegas
Děkuju...už se těším *3* -
Re: Re: Waking up in vegas
JJ už zítra ..... Určitě ho zítra najdeš na mém blogu www.lovekatyperry.blog.cz -
Re: Waking up in vegas
tenhle pátek?? -
Waking up in vegas
Už se mega těším na pátek a na klip Waking up in vegas bude nej :) -
Re: fakt super
ona prý zpívá zábavně...to jsem někde o ní četla že zpívá i o svých klukách=)) *4* -
fakt super
já si mislím že je Katy Perry fakt dobrá spěvačka. má na to. a texty písní jsou taky dobré. *4* -
Re: Sweet and Good
Takže :D, řešíte tu všichni češtinu, ale že někdo, kdo keruje do ostatních napíše např:,,krásnýho" místo ,,krásného", což je gramaticky špatně, tak to ho už asi nezajímá co? Jinak písničky Katy Perry jsou na úrovni, nemají dementní texty jako např. Britney, ale zase by to holka neměla moc přehánět s těma drogama.... A jak se kdo oblíká, to je snad jeho věc, ne? Není jediná star, která má ,,originální" šatník.:-) Mějte se. *1* -
JE super
podle mne má super písničky,a i klipy!!!
já jí mám ráda!!!!!
její image mi příde originální a pro ní slušivé,ale já bych si to na sebe asi ani nevzala!!!!! *3* *14* *14* *5* -
Re: ???
no jasně ...je to pravda tak jukni na naky jeji fota ma tam na sobe prevazne pastelovi barvi... *8* -
Re: je to lesba???
myslim že neni ale s holkama se liba...nwm *4* -
Re: zpiva hrozne
hlavně že ty zpíváš jako slavík asi máš špatní repráky u kompu ...ups..... *1* -
Re: zpiva hrozne
Hlavně že tiy umíš zpívat jako slavík asi máš špatný repráky u kompu , špatně ti hrajou .......ups...
*1* -
nikOlka
Lidičky.........tady je ňáký mrtvo ne?!!! to je špatně tady se to musí poádně rozJet!! *3* pořádně o Katy PerRy *14* -
Re: KATY JE NEJKY!
No jestli by Katy měla někdy konzert v ČR??!! tak tO bych skákala radostí 3 metry vysoko!! *3* *14* -
..
je skvela -
KATY JE NEJKY!
Katy Perry mám nejraději. Její písničky poslouchám skoro EVERY DAY. *15*
NikOlka: To fakt nevím, ale doufám že jo. *1*
tomas.lajza: Hodně lidí si občas veme. *1* -
??
Lidi nevíte jestli Katy Perry bude mít někdy koncert v České repubLice??! *7* -
Hlasujte prosim
Ahoj lidi prosim hlasujte do hitparády na stránce www.kuncika-vseho-chut.blog.cz díky a když už tam budete prosim vyplňte bleskovky a ankety atd.... a ještě jednou diki:-D