Přejít na výpis diskuzí

Katy Perry

OSOBNOST 19.6.2008 
844 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už viděl někdo nový viedoklip Part Of Me? Skoro na začátku si Katy Perry ostříhá vlasy. Nevíte někdo, jestli to byly Katy pravé vlasy nebo jenom paruka?
  • ona nechodí z Niallem -.- *3*
  • NECO O KATY: PISNICKY Katy je zpevacka i s dobrymi songy to je pravda ale nektery jeji songy stojej za prd!,napr.birthay tento klip je strasny i pisnicka uprijme klip nechutnej!:((,ale za to pisen e.t je bezvadna!'i klip k tomu perfekt jde!:))'
    nekdo se mnou mozna nesouhlasi ale kazdy ma jiny nazor!'a ja to perfekt chapu!;)VZHLED mimochodem co se tyce katinyho vzhledu strasny!'katy byla takova kocka a co premyslela o sebevrazde a co se rozesla s bloomem tak slovo kocka se nedalo katy rict!
    katy pry rikala ze se chtela osvobodit
    a chtela si ulevit ale orlando ji to nedovolil tak si nasla jinyho osklivejsiho nez blooma a s bloomem se rozesla ulevila si a pry si fakt ulevila jak rikala v rozhovoru ale prijde mi to strasny se takhle zdemolovat! PRSA katy pry v jednom z rozhovoru prozradila sve tajemstvi velkych prs pry kdyz byla mala prala si mit prsa takovy ze kdyz si lehne ze neuvidi na spicky noh mimochodem jak vime ze katy veri na boha tak si to prala od boha a splnilo se ji to! RODICE katy mela rodice krestany proto si nesmela poustet normal pisne co tehdy byli jenom krestansky nebo jak nekdo cte bibli ale zase ji to k necemu dovedlo zpivala v kostele a pak nekdo zjistil ze ma talent podepsal smlouvu a katy=zpevacka tak aspon to krestanstvi k necemu bylo!;)
    ZNAMENI katy je stir ja jsem taky stir proto jsem byla do katy zblaznena a ted jsem pochopila ze to bylo s toho znameni a pritom se mi ty pisnicky ve skutecnosti ani nelibili!':)(VYSKA katy neni prcek!;)"katy meri 173 cm takze je to obryne!;)))
    toto povidani o katy jsem udelala proto protoze jsem ji milovala ale ted uz ne!:((
    ted posloucham britney spears!;)))
    • Presne tak!;)
    • Dekoji moc s:kscjhH jsem katina velka fanynka uz ji fandim dlouho ale tohle jsem fakt o ni nevedela diky kscjhH!;)
    • ;)
  • Luky1987
    Katy je fakt super a sympatácka její písne se mi taky líbí ;-)
  • Katy je nejlepší zpěvačka na světě a taky moje nejoblíbenější je fakt úžasná její songy poslouchám pořád *4* *14* má fakt skvělý hlas :) *14* *3*
  • Mili fanousci!:)jsem mhřka!vy me neznate?jsem mega extra fanynka katy perry jsem teda budu!:) na youtubu! Asi az 21/22 srpna 2017 nevim to jiste!;( je to kanal hlavne pro fanousky katy;!!:) nezapomente!!mhřka;)
  • Luky1987
    Já proti Katy nic nemám je hezká a líbí se mi a nekterý písničky má dobré
  • katy ma velké přírodní prsa. fakt velké.
    • Jasnééé:)palec horéé:) *10* *13* *14* *3* *3*
  • Katy Perry the best speváčka *4* *3* *14* *14*
  • Si úžasná takže k tvým 28mim narozeninám ti přeji úspěch ,úsměv,štěstí ,zdravi,a lásku vychutnej si to *14* *3* *5* *4* *2* *1* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit