Přejít na výpis diskuzí

Katy Perry

OSOBNOST 19.6.2008 
844 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte někdo kdy má Katy koncert v Česku?
    • Já vím ze katy ani na rok 2017/2018 nema koncert v cesku nikdy ho v ČR nemela!:(
  • Katy je naprosto skvělá! I když u mě není na 1. místě tak ji zbožňuji! *4* A pokud nemáte někoho rádi tak to sem nepište! Každý má jiný názor a podle mě je to sem psát naprosto zbytečný! Ája (Andrea) *3* *14*
    • Taylor swift ariana grande Madonna iggy azelea nicki minay jessie j atd.
  • no tak ji na videoklipech ten hlas upravily a lidi si mysli že fakt tak zpíva ale ne *5* *5* a na koncertech na živo ji to nemužou upravit tak proto se mi zda že zpíva hroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzzznnnnnnnnnnnnnnněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě *10*
  • sarda

Vše nej ;)

Všecko nejlepší této nadané zpěvačce přeji. Ať ji štěstí doprovází v hudebními osobním životě. A heleďme se, jsem 1. :)
  • Moc se mi líby katy Peery.
    • To mas pravdu!'ale nejdřív se nauč psát!
      • Katy je super. A hrubky zde nevadí. A Katy, nech si pls zase narůst vlasy!!! Ale i teď jsi překrásná! :-D :-)
  • emmag

vše nej!

miluji tě vše nejky a at se ti svatba vydaří
  • Všechno nejlepší,hodně stěstí,hodně zdraví,hodně dobrých písniček,Katy.Seš moje druhá nejoblíbenější zpěvačka!!!Seš superskvělá!! ;) :3 :D
  • tomas.lajza

Všechno nej!

Všechno nejlepší Katy *14* *14* *14*
  • dra

:-)

všechno nej
  • iamal

HAPPY B-DAY

Zbožňuju tě Katy přijeď prosííííííííííííím do ČR... :)))) já vím, proč to tu nacvičuju dyť to je pro cz fans... :D
    To neva ale HAPPY B-DAY KATY!!!!!!!!!!I LOVE YOUUUUUUUUUU!!! *1* *14* *3* *15* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit