Přejít na výpis diskuzí

Katy Perry

OSOBNOST 19.6.2008 
844 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KATTY PERRY JE SUPéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééR *1* *14* *5* *1* *1* *1* *1* *1* *16*
  • Luky1987
    Já proti Katy Perry nic nemám a některý písničky se mi od ní líbí. PS mám i hrnek od ní doma jsem si koupil a piju z neho kávu nebo čaj :)
  • Happy Birthay Katy Perry. *14*
  • Happy B-day *4* *4* *4*
  • NikOlka

Mě sE strašNě líBí třeBa: one Of thE boYs, waKinG uP in veGas, MannEqUin, ur sOo Gay, finGerspriNts. Prostě KAty jE skwěLá a má swůj styl...tO se mi na ní líbí...že není jako ostatní...je prostě něčim vyjímečná a jidinečná...doUfám že Katy...ten úsPěcH vydrží hodNě a hodně a hodně dLoooOooUhoo!!! *14* Je úžAsnááá *4* *14*
  • tomas.lajza

Katy

Je ro pravda Katy opravdu kouří málo ale přesto kouří :(
  • Veejaa
    nevim jestli to byla paruka nebo jeji vlasy ale spis si myslim ze paruka protoze by si je asi neostrihala ne? :) ja nevim
    • Jo, to máš pravdu. I když v těch krátkých vypadá uplně jinak. a Navíc není takový moula aby si je ostříhala. :-)
      • Veejaa
        jj ;)) *4* *4* *4* *4*
  • kamca12

KATY JE NEJKY!

Katy Perry mám nejraději. Její písničky poslouchám skoro EVERY DAY. *15*
    NikOlka: To fakt nevím, ale doufám že jo. *1*
    tomas.lajza: Hodně lidí si občas veme. *1*
    • Re: KATY JE NEJKY!

No jestli by Katy měla někdy konzert v ČR??!! tak tO bych skákala radostí 3 metry vysoko!! *3* *14*
  • Pro bublinu:
    1.na wikipedii fakt nebylo ze mela katy koncert v česku!'ale je to pravda;)
    2.stim ze ma tady právo vyjádřit názor každej s tím úplně souhlasím MHŘKA si myslím ze to dodrzovala ale pani hudy ne!'jen to tak někomu zablokovat je fakt hnus!
    3.ja vím jak tam pak psala přiblblosti ale jinak O.K
    4.jo s tím souhlasím ale katy odepise všem když ji pošlete fotku!'to jo ale jestli ji to napíšete cesky tak vám odepise kraviny!;)
  • love007
    Katy je dobrá zpěvačka:33 líbí se mi píseň This is how we do.. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší