-
Happy Birthday =o)
Všechno nejlepší k tvým dnešním narozeninám *4* -
vše nej!!
já vím že Keanu má narozky až zítra ale já tu nebudu takže bych mu chtěla popřát už ted všechno nejlepší hodně štěstí, zdraví,lásky,síly a úspěchů jak v soukromém životě tak i ve filmu.. doufám že je pravda že bude ten Constantine 2.. a hlavně pane Reevesi nedělejte žádné blbosti na motorce a dávejte na sebe pozor.. *3*
Jinak doufám že Keanu bude ještě hodně dlouho hrát a že s herectvím moc brzy nesekne. Na co bych se potom v té telce dívala..?.. *1* to je asi vše co jsem chtěla říct. Vím že si to Keanu nepřečte ale já to tu prostě musela napsat. -
-
Re: vše nej!!
Ahoj, nedávno jsem si říkala něco podobného-když jsem koukala na jeden ze starších, ale dobrých filmů kde Keanu hraje-Bod zlomu.Doufám že se ještě dočkáme dalších "jeho" dobrých filmů *3*
-
-
Smrt
To je strašný jak mu zemřela dcera a žena. Strašný neštěstí toto zažít..:(( -
-
Re: Smrt
Já bych to zažít nechtěla..Já bych se asi psychycky zhroutila..Je dobrej že tohle ustál.. *9* -
-
Re: Re: Smrt
Jj neměl to lehké už od mala. A to co ho potkalo potom s tou jeho dcerou a ženou a ještě se sestrou která dostala leukémii tak to je opravdu strašné a ještě horší je to že se to odehrálo všechno tak najednou mezi natáčením Matrixů.. Ještě že měl při sobě přátele kteří mu pomohli jinak by už tu možná nebyl. *9* a to by bylo to nejhorší co by se mohlo stát. Ale on se z toho nakonec dostal a statečně to ustál.. I proto ho strašně obdivuju a bude to u mě vždy Herec s velkým H a Člověk s velkým Č. Lepšího neznám. On prostě není jako všichni ti ostatní herci.On je jedinečný.
-
-
-
Adesa?
Někdy bych mu chtěla třeba napsat..Když setkat se s nim mužu leda tak ve snu..:-) Ale nevim vubec kde sehnat jeho adresu..:-( Nemužete mi třeba někd poradit?? *9* -
-
Re: Adesa?
Já jen vím kde si můžeš napsat o autogram-pokud ti to nějak pomůže.A pokud bys mu na tu adresu napsala,věřím,že to dostane.
3 Arts Entertainment
9460 Wilshire Blvd., 7th Floor
Beverly Hills, CA 90212
USA
Tak hodně štěstí. *3* -
Re: Adesa?
Ráda bych ale to nevím kde on vlastně bydlí...u něj člověk nikdy neví.. -
-
Re: Re: Adesa?
No..Já sem někde četla že prý má bydlet někde v Los Angeles..Tak nevim.. *9* -
-
Re: Re: Re: Adesa?
No to vím že bydlí v LA ale kde tam tak to fakt nevím..Ono je LA nějak moc velký.. *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Adesa?
Přesněji Beverly Hils.. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Adesa?
to už je lepší. *3*
-
-
-
-
-
-
....
Nějak se tu už dlouhou dobu nic neděje lidi pojdte kecat.. *8* *4* -
-----
Lidicky plosim nevite jestli ted Keanu nahodou nenataci nejaky film a jesti jo kdy ma vyjit a jak se jmenuje??? -
Keanu
Ahojky vsem fandum Keanu Reevese,jen jsem se chtel zeptat,jestli je primo nejaka stranka vylozene pro tohoto herce nebo mail nebo tak neco,doufam,ze mi vy zkusenejsi poradi,dekuji,Petule *7* -
-
Re: Keanu
Čau zkus treba stranky http://www.reeves.estranky.cz... novinek tam sice moc nenajdes ale jinac o nem tam je vsechno. *1*
-
-
dogstar
Halo lidi mám stránku s písničkami od Dogstar ale jsou tam jen některé na poslech a ke stažení nejsou vůbec!!! *14* *14* -
-
Re: dogstar
A mohl bys mi pls řict jak se ta stranka jmenuje?? -
-
Re: Re: dogstar
http://www.myspace.com/dogstartheba nd tak tady to máš a připrav se že to budeš poslouchat furt *14* *1* -
-
Re: Re: Re: dogstar
To mi vůbec nevadí když tam je Keanu tak klidně 24 hodin *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: dogstar
jo a myslim že zas furt to poslouchat nebudu. Keanu je sice ten nejskvelejši a nejkrásnější herec co sem kdy viděla ale na to aby sem něco poslouchala furt na to mam Linkin park na ně nebudou mít u mě ani Dogstar s Keanem. Ale jinac je Keanu samozřejmě jako herec nej nej nej. *1* *15* *14*
-
-
-
-
-
Keanu
Vidím, že tady hodně scháníte film ,,Mé soukromé Idaho".Mám ho,kdo má zájem,pište vzkazy na mail KristynaCarter@seznam.cz ,Keanu forever! *3* *14* *5* -
keanu
KEANU je nejkrásnější chlap co jsem viděla *16* *16* *16* *16* -
-
Re: keanu
Souhlas *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-