-
JE TO SYMPATAK chtel by sem se snim jednou setkat
-
můj milášek:-)
Keanu je ten nejhezčí chlap a nejlapší herec.... :-D -
super herec keanu
Nejsem jako ostatní holky, co šílej třeba po Bradovi nebo Orlandovi,ale Keanu je fakt jednička. -
V článku tajemství života jsem se dočetl a dozvěděl o těžkých životních zkušenostech tohoto herce a natolik mně překvapilo nakolik má Kean dobré srdce. Jsou věci které bych od něj vůbec nečekal a do něj už vůbec neřekl. Kean je možná bohatý, ale za to sympatický herec a dobry člověk, i když jeho filmy nemusím a neocením je divácky. To na věci už nic neměni. Předešlý muj komentář mluvi jasněji myslím za vše.
-
stal by za hrich:-)
-
-
Re:
Tak to mas teda pravdu!!!stal by za hrich a ne jenom za jeden,neni to ten typicky holywoodsky krasavec,ale ma charizma a je mooc zajimavy a to nejen tim jak vypada,ale v jakych rolich ho vidavame *14*
-
-
je mooccc krasny a super herec
-
Smrt
To je strašný jak mu zemřela dcera a žena. Strašný neštěstí toto zažít..:(( -
-
Re: Smrt
Já bych to zažít nechtěla..Já bych se asi psychycky zhroutila..Je dobrej že tohle ustál.. *9* -
-
Re: Re: Smrt
Jj neměl to lehké už od mala. A to co ho potkalo potom s tou jeho dcerou a ženou a ještě se sestrou která dostala leukémii tak to je opravdu strašné a ještě horší je to že se to odehrálo všechno tak najednou mezi natáčením Matrixů.. Ještě že měl při sobě přátele kteří mu pomohli jinak by už tu možná nebyl. *9* a to by bylo to nejhorší co by se mohlo stát. Ale on se z toho nakonec dostal a statečně to ustál.. I proto ho strašně obdivuju a bude to u mě vždy Herec s velkým H a Člověk s velkým Č. Lepšího neznám. On prostě není jako všichni ti ostatní herci.On je jedinečný.
-
-
-
Je to sympatak...to charisma co z nej srsi, to je neco....nemate na nej nekdo mail?
-
Pane Reevesi, vsechno nejlepsi *1* Hodne lidi ma Vas tu rado *1*
-
vše nej!!
já vím že Keanu má narozky až zítra ale já tu nebudu takže bych mu chtěla popřát už ted všechno nejlepší hodně štěstí, zdraví,lásky,síly a úspěchů jak v soukromém životě tak i ve filmu.. doufám že je pravda že bude ten Constantine 2.. a hlavně pane Reevesi nedělejte žádné blbosti na motorce a dávejte na sebe pozor.. *3*
Jinak doufám že Keanu bude ještě hodně dlouho hrát a že s herectvím moc brzy nesekne. Na co bych se potom v té telce dívala..?.. *1* to je asi vše co jsem chtěla říct. Vím že si to Keanu nepřečte ale já to tu prostě musela napsat. -
-
Re: vše nej!!
Ahoj, nedávno jsem si říkala něco podobného-když jsem koukala na jeden ze starších, ale dobrých filmů kde Keanu hraje-Bod zlomu.Doufám že se ještě dočkáme dalších "jeho" dobrých filmů *3*
-