Přejít na výpis diskuzí

Keanu Reeves

OSOBNOST 31.12.2006 
348 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Matrix

Je božskej . V Matrixu mu to moc slušelo ! *4* *14* *14* *14* *5*
  • Keanu je nej

Keanu je proste nej,nechapu jak to ten chlap dela,ze porad vypada jako by mu bylo 20 :) pokud se bavite o strankach,tak nej ceske stranky o nem jsou www.lovekeanu.czweb.org
  • milaček

v klidu herec,v pojodě človíček *3* *4* *5* *1*
  • Keanu Reeves

keanu je suprovej...strasne se mi libi...a v matrixu je upne bozi *14* *14* *4* .....jestli se jeste nekomu libi tak jako me tak piste...
  • svadba???

taky ho žeru...jen sem slyšela že se prý oženil?a s kým?
    • Re: svadba???

jj oženil se prý s Claire Forlani(ale budou se ženit až koncem tohoto roku, aspoň to tak psali) *9*
      • Re: Re: svadba???

neeeeeeeeeeeeeeee keanu se nesmí oženit. musí počkat na mě *9*
  • Keanu

miluji Keanu, píšeme si spolu dopisky a má jeho autogram!! já ho prostě miluji!! *14* *3*
    • Re: Keanu

Ahojky Lenulko. Prosím bylo mi možné tě požádat o adresu keanu reevese, na které by si vyzvedl poštu nebo na které se nachází? momentálně jsem pracovně v USA a ráda bych mu napsala nebo třeba jen viděla, kde bydlí. Američani nic neví:o) díky. kdyžtak piš prosím na mail Sia.Reeves@centrum.cz. Děkuju moc a doufám ve tvou upřímnou odpověd. Sia
    • Re: Keanu

ahoj fakt si spolu píšete jo a co ten autogram napisej kdyžtak na číslo 728 376 167 pa
  • I am

Hi, I am Keanu. *3* wow Matrix is good oder I am?? thank you and good bey *3*
  • Mega Herec

Ahojky všechny fanynky Keanu Reevese. Je naprosto boží (hlavně když se usmívá *14* ). Je to ten nej herec na světě. Viděli jste Konstantina. Tam je suprovej, i když on je suprovej ve všech filmech. Mějte se krásně. Keanu = Mega Herec *14* *14*
    • Re: Mega Herec

Constantina sem videla je to super film a profesionalne provedeni herce!! KDyby tam nebyl KEanusek tak by to stalo za hovno! Vid!!
      • Re: Re: Mega Herec

No jasně že jo...škoda jen že nemůžu najít někde jeho skupinu Dogstars hrozně ráda bych si nějaký jejich písničky poslechla... *3*
        • Re: Re: Re: Mega Herec

Ty se ptáš kde? V dnešním světě? Jak řekl Serj Tankian, my jsme "youtube generace"!
  • Dogstars

Chtěla bych se zeptat jestli náhodou někdo nevíte jestli na netu je nějaká písnička od Dogstars. *7* Nemůžu je nikde najít. Díkys *3*
  • Stránky

Ahojky všichni co máte rádi Keanu Reevese *3* tady je moje stránka kde o něm naleznete úplně všechno tak se koukněte a připište nějakej ten komentář *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit