Přejít na výpis diskuzí

Keanu Reeves

OSOBNOST 31.12.2006 
348 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I love Keanu

Keana sem si všimla jestě dřív než byl Matrix, když ho nikdo neznal, tak se mi všichni posmívali a hned po matrixu po nem všichni šíleli, to jenom já sem te milovala, neproto že seš nejakej NEO, já te mám ráda, protože seš Keanu...
  • Only One Love

Ty jsi Keanu moje jediná láska!!!!!!!!!!! To je hrůza, že bydlíš až tam někde v tramtárii!:-(
  • Keanu je prostě nej!!a to mi nikdo nevymluví! *4*
  • Vím ,že je to dost bláznivé ,ale já ho asi fakt miluju a mám stejnej názor jako vy holky on je fakt jiný než ostotní ,a i kdž bude mýt 56let pořád ho budu milovat a ne tou dětskou láskou ,ale vážně a přeju si ,at si to Keanu přečte všechno ito od vás!!!!!!!!!!!
  • keanu

keanu je nej nej nej! I LOVE YOU KEANU!
  • keanu

Sem z toho zmatená někde psali že se už oženil, někde zas že se chce brzo oženit, jinde že nechává svýmu životu volnej průběh.Kdo ví? Ale stejně je sladkej a to mu nikdo neodpáře.A aspon ve filmech je nás všech, doufám že bude točit super filmy pořád. *14* Keanu je *5* s *4* v těle.Tak krásně tajemně smyslnej a přitom tak roztomile miloučkej.... *14*on je fakt zvláštní.
  • petra25

Keanu

Ahojky vsem fandum Keanu Reevese,jen jsem se chtel zeptat,jestli je primo nejaka stranka vylozene pro tohoto herce nebo mail nebo tak neco,doufam,ze mi vy zkusenejsi poradi,dekuji,Petule *7*
    • Re: Keanu

Čau zkus treba stranky http://www.reeves.estranky.cz... novinek tam sice moc nenajdes ale jinac o nem tam je vsechno. *1*
  • nej herec

Keanu je ten nejlepší herec na světě a taky nejkrásnější. Jenom škoda že se oženil, ale stejně ho pořád miluju:-)))))))
  • daja31

????

Ahoj lii.Nevíte náhodou jeslti ve 3 díle Matrixu Keanu umřel?Ono to skončilo tak nějak nedokončeně,ža vlastně nikdo neví jeslti žije.Mockrát díky *4*
  • ok

keanu je božskej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší