-
seš fakt hustej *5*
-
Keanu
*14* KEANU 4EVER *14* *14* *5* *14* -
-
Matrix
Keanu je nejkrásnější herec na světě.Nejlepší byl samozřejmě v Matrixu =) *14* *14* *14* -
Keanu je fakt fešááákk *3*
Keanu Reeves je fakt dobrej chlapík *3* *14* docela good byl v matrixu *5* *14* *14* podle mě musí bejt i v reálu good *3*chtěl bych se s nim seznámit *1* *4* -
-
Re: Keanu je fakt fešááákk *3*
Keanu je asi najkrajší chlap na svete *14* *14* *14* *14*. Ja ho proste milujem *14* *14* *14* *4* *4* *4* !!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Našel sem ICQ Keanu Reevse
KDo ho chce tak ať mě napíše an ICQ 208610767 ;) :) *9* -
-
Re: Našel sem ICQ Keanu Reevse
sorry hochu,ale keanu nema ani pocitac,natoz tak icq *15* -
hm...
jo,jsem dobrej herec *3*
-
-
Nebudu po vzorech psát že je Keanu Reeves sladkeeej a že mám jeho fotku v koupelně, protože to jsou lehce ujeté postřehy postpubertálních fanynek, a k těm jsem se nikdy moc neuměla a ani nechtěla zařadit.Spíš je pravdou že je herec který má obrovskou kupu talentu, který se mu podařilo uplatnit ve filmech, které jsou jeho umu absolutně nevyvážené (jsou výjimky, souhlasím, asi takových 6 jich tam bude)ale jinak doufám, že bude mít větší štěstí na výběr filmů..vždyť na to chlapec má!
-
V jednom s dřívějších příspěvků kdosi napsal, že snad Keanu ani není s tohoto světa - tak si myslím, že to je úplně přesný. Je to nejkrásnější a nejzvláštnější bytost jaká se na Zemi vyskytuje.
-
Panebože
Tohle mi nedělejte já ho snad sežeru je fakt machr a vzor........! *4* -
Moc peknouckej a rozomilej chlapik :-)