Přejít na výpis diskuzí

Keanu Reeves

OSOBNOST 31.12.2006 
348 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • i love you

im sistrs keanu reevese
  • KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSNEJ *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *4*
  • karolina

je strasne boží MILUJU HO MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC JE TO TAKOVEJ MALEJ ANDÍLEK *4* *14* *14* *14* *14*
  • jo, je fakt výbornej!
  • Vím ,že je to dost bláznivé ,ale já ho asi fakt miluju a mám stejnej názor jako vy holky on je fakt jiný než ostotní ,a i kdž bude mýt 56let pořád ho budu milovat a ne tou dětskou láskou ,ale vážně a přeju si ,at si to Keanu přečte všechno ito od vás!!!!!!!!!!!
  • Keanu Reeves

Já ho uplně zbožnuji a miluji ho!!! *14* *14* *5*
  • *14* *4* *14* Je to můj nejoblíbenější herec mam ho moc ráda jak to hraje jak se dokáže do každé role vcítit a jak je krásný!!! je mým snem se s ním setkat!!!
  • keanu je nej!!!

Keanu je úplně nejlepší herec na světě mám ho moc ráda!!!Je prostě super *14* Je hezkej, úspějšnej!Jak si to tady tak čtu tak ho má rádo asi hodně lidí... *14* Já osobně ho přímo miluju!! *1* *3* *14*
  • MILUJU HO

Keanu je fakt hezkej a ve filmu "MATRIX"(1,2,3) je super.... je mi ho ale líto že se svojí přítelkyní měli mít miminko které se narodilo mrtvé a ještě k tomu mu jeho přítelkyně o rok později zemřela.... opravdu to je hrozné ! ale jinak si myslím o něm jen to nejlepší *5* a popravdě se mi i SRAŠNĚ LÍBÍ... *14* *14*
  • on je tak super je mi ho strašně líto co si musel přožít nezaslouží si to takový namyšlenej debil jako robbie williams tomu to přeju souhlasím s :-))))) mám uplně stejný názor jak ona *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit