Přejít na výpis diskuzí

Keira Knightley

OSOBNOST 31.12.2006 
317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz *4* *3*
  • Blbost

Je to dobrá herečka a byla to hezká holka, dokud nezačla tak šíleně hubnout!!! *9* Dyť už na ni pomalu neni co obdivovat!!!
    • Re: Blbost

Ale je naní co obdivovat např.
      Když popadne Keiru Knightley zlost tak flákne sklínkou o zem!! *1* *14*
      Ps:Prí to zdědila po svém otci Willovi!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* NA KEIŘE SE VŠECHNO OBDIVUJE I TO ŽE ROSTRHA MILIÉNOVÍ NÁHRDELNÍK V HODNOTĚ 800.0000 KORUN , ALE KEIŘE ŠKODU SPLATU NESTRHNOU NÁHRDELNÍK BYL POJIŠTĚNÍ!!!!!!
      *15* *15* *15* *14* *14* *14* *1*
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík *4* *3*
  • Keirinka

ja treba keiru miluju a chci dodat ze ona rty nespuli je jen tak prirozena a pekna i bez make-upu *14*
  • kiera

to je pekny jak tu oni pisete ze je to kus a jaka je to kocka.....prala bych vam ji videt bez make upu......samy akne...navic je docela dost vyzabla....az je to docela na povazenou jestli nema problem......jako herecka se docela vypracovala a nehraje spatne......ale vsechnu tu krasu co vidite je jen a jen prace vizazistu...jo a jeji prae jmeno je kiera...tak to je tak vsecko co sem chtela rict....muzete ji dal chvalit *15* *9* *7*
    • Re: kiera

Větší blbost jsem snad v životě neslyšela!! Která herečka je teda podle tebe krásná, když ne Keira?? Asi máš dost hroznej vkus ... Jo a newim, cos viděla za fotky, ale Keira je krásná i bez make-upu!

no ze bych ti to chtela nejak vyvracet *13* ale já mám o keire stránku a dávam tam celkem dost fotek i paparazzi bez make-upu a neríkam to jen proto ze jí mám ráda, ale ona je hezká i bez make-upu, *3* uz si jí nekdy videla????
      www.keiraisthebest.blog.cz
      *1*
      • Re: Re: kiera

hale proste takle......ty fotky co tam mas ty jsem videla, ale musis uznat ze i na tech ma make up..je to trochu videt....mozna nema stiny ale ten jinak je namalovana.....ja mluvila o fotkach ktery sem videla mam dojem ze na nejakem blogu taky a tam je uplne bez mejkapu...jestli se nekdy videla treba cameron diaz tak to je to samy....proste vsude pupinky a jizvicky od akne...ale hlavne nema treba tak propadle tvare jako na fotkach ale pekne kulatys oblicej....nerikam ze namalovana a pekne nafocena to neni kocka to jako jo...ale kde by byla bez vizazistu...jinak ten tvuj blog je dobrej....moc se mi libil..
        *3*

Takhle se to neda brat:)) je jasny ze bez make-upu bych ji nepoznal... ale to se neda poznat i brad pitt...
      • Re: Re: kiera

s chlapaama je to jiný,brada pitta by jsi na ulici určitě poznal/a,jednak že bude kolem něj 10 malých děcek,ale že prostě jeho krása spočívá v něčem,co se nedá nahodit makeupem
  • trošku zlobím

Keiro,najez se
  • jj

Ona je skvělá. *1*
  • má něco s pusou?

Keira má něco s pusou? Skoro na všech fotkách jí tak jakože modelkovsky špulí..., je to vidět na těch malých svalech u nosnch dírek.. jak tu svou hubinku nepřirozeně špulí.... to je běs.... asi na to furt musí myslet, hahah, to je otročina *9*
    • HLUPÁKU NIC S PUSOU NEMÁ *16* *16* *16*
    • BLBČE *6* *6* *6* *6*
    • Re: má něco s pusou?

kiera ma urcite hezkou pusu nevim jak tohle nekoho mohlo napadnout kiera je nejhezci holka snat prome ma pravdu ten kdo rika ze je normalni *3*

souhlasím,mně se keira taky nelíbí,když se předvádí,v akci je dobrá

Ona nic s pusou nemá.... Máš vydiny nebo co??? Vždyť vypadá úplně skvěle!!! Asi tady někdo žárlí.... *13* *13* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8*
  • KEIRA

KEIRA MI VŮLBEC NEN ÍSYMPATICKÁ,VZHLEDOVĚ JE TO TAKY KATASTROFA,A NAVÍC TO ANOREKTICKÉ TĚLO.HRŮZA DĚS !!!!TŘEBA NATALIE PORTMAN TO JE KUS
    • TY MUSÍŠ BÝT VELKÝ OHAVA ,HLUPÁK A BLBEC ŽE????? NEODPOVÍDEJ JÁ VÍM ŽE JO!!!!!!! *12* *8* *8* *1* *1* *1* *1*
  • ahoj

keira je fakt dobra herecka a piratech ji to moc slusi,hlavne ve trojce,jako princezna piratu *4* *3* *8*
    • Re: ahoj

*14* miluju ji *9* ale nemám moc v lásce jejího přítele je divnej *1* ale keira je super

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit