Přejít na výpis diskuzí

Keira Knightley

OSOBNOST 31.12.2006 
317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Suupéééér bloooog!!!:)

Ahojky lidičky,tohle je úplně super blog o Keiřince,sice je prý v rozjezdu teprve pár dní...ale myslím,že je na dobré cesté-co myslíte?Kuknite se:) *3* *4*
  • naštivte muj suppik blog about Keira

*5* hoj všem!!!!
    koho zajímá tahle nadaná krásná a nezaměnitelná herečka Keira Knightley a chcete o ní vědět mnohem vííííc zajděte na muj blog www.super-keira.blog.cz
    nechchte kommentík
    všem moccinky DÍÍK *4*
  • pokání

chci si na to zajít do kina připadá mi že to bude superrr i další filmy s tebou jsou dobré
  • ...

Ahoj jestlic chcete vedet víc o K.K. tak plsnavstivte muj blog o Keiře a kdyztak pls piste i komentáře
    *3*
    není to jen tak blog, že je tam pár fotek a zivotpis!!je tam vázen vsechno fotky ze vseho mozného clánky videa filmy a tak dál tak ho pls mnavstivte dekuju:-)
    www.lovely-keira.blog.cz
  • Nový film

Ahoj..musim říct , že Keira je herečka , která mě mooc zaujala nejenom vzhledem, ale i výkonem hereckým.Hraje v kvalitích filmech a stojí to vždy za to.Jsem jen zvědavá na novinku v tomto roce na :Best Time of Our Lives...prý to bude bomba..nevíte o čem to je???Ahooj
  • keira

keira je uplene nejjjjjjjjjjjjsuprovejsi a je to fesna herecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! a kdyby neco tak je fakt coooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!!! !!!!! a laskave ji neurazejte *13* *13* *13* (to se nedela!!!!!!!!!!!!!)
    • Re: keira

to máš úúúpa pravdu a líp se to asi nedá popsat nu *15*
      • Re: Re: keira

njn..nejsuprovejsi herecka, sto vystihla presne, keira je nej a nej a nej...
    • Re: keira

jasne hlavne se z toho nezblazni......a kdyz si takova fanynka tak si urcite nenechas ujit premieru Pokani dneska?!
  • film

mna sa najviac paci film Bend It Like Beckham.
    • Re: film

tak to sme dve...;-) ja ten film uplne zboznuju *14* *14*
      • Re: Re: film

to je naj film na svete
  • premiere

kupte si premiere....moc hezky vam tam o ni pisou..
  • prosíííím

prosíím kliknete bežte na tuto stránku nebojte není tam vir a co vám to udelá? nic:) je to otázka 5vterin moc dekuju...

http://s8.gladiatus.cz /game/c.php?uid=27567
  • vlasy

Mám dotaz... líbí se vám Kiera jako blondýnka?? nebo spíš brunetka??
    • Re: vlasy

nejlepši podle mě je, když je to mix, to jí nejvíc sluší.
    • xandy

Re: vlasy

jasne ze blondynka

jako blondýna

ako blondinka

me se libila jako blondynka...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit