-
Suupéééér bloooog!!!:)
Ahojky lidičky,tohle je úplně super blog o Keiřince,sice je prý v rozjezdu teprve pár dní...ale myslím,že je na dobré cesté-co myslíte?Kuknite se:) *3* *4* -
naštivte muj suppik blog about Keira
*5* hoj všem!!!!
koho zajímá tahle nadaná krásná a nezaměnitelná herečka Keira Knightley a chcete o ní vědět mnohem vííííc zajděte na muj blog www.super-keira.blog.cz
nechchte kommentík
všem moccinky DÍÍK *4* -
pokání
chci si na to zajít do kina připadá mi že to bude superrr i další filmy s tebou jsou dobré -
...
Ahoj jestlic chcete vedet víc o K.K. tak plsnavstivte muj blog o Keiře a kdyztak pls piste i komentáře
*3*
není to jen tak blog, že je tam pár fotek a zivotpis!!je tam vázen vsechno fotky ze vseho mozného clánky videa filmy a tak dál tak ho pls mnavstivte dekuju:-)
www.lovely-keira.blog.cz -
Nový film
Ahoj..musim říct , že Keira je herečka , která mě mooc zaujala nejenom vzhledem, ale i výkonem hereckým.Hraje v kvalitích filmech a stojí to vždy za to.Jsem jen zvědavá na novinku v tomto roce na :Best Time of Our Lives...prý to bude bomba..nevíte o čem to je???Ahooj -
keira
keira je uplene nejjjjjjjjjjjjsuprovejsi a je to fesna herecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! a kdyby neco tak je fakt coooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!!! !!!!! a laskave ji neurazejte *13* *13* *13* (to se nedela!!!!!!!!!!!!!) -
-
Re: keira
to máš úúúpa pravdu a líp se to asi nedá popsat nu *15* -
-
Re: Re: keira
njn..nejsuprovejsi herecka, sto vystihla presne, keira je nej a nej a nej...
-
-
Re: keira
jasne hlavne se z toho nezblazni......a kdyz si takova fanynka tak si urcite nenechas ujit premieru Pokani dneska?!
-
-
film
mna sa najviac paci film Bend It Like Beckham. -
-
Re: film
tak to sme dve...;-) ja ten film uplne zboznuju *14* *14* -
-
Re: Re: film
to je naj film na svete
-
-
-
premiere
kupte si premiere....moc hezky vam tam o ni pisou.. -
prosíííím
prosíím kliknete bežte na tuto stránku nebojte není tam vir a co vám to udelá? nic:) je to otázka 5vterin moc dekuju...
http://s8.gladiatus.cz /game/c.php?uid=27567 -
vlasy
Mám dotaz... líbí se vám Kiera jako blondýnka?? nebo spíš brunetka?? -
-
Re: vlasy
nejlepši podle mě je, když je to mix, to jí nejvíc sluší. -
jasne ze blondynka -
jako blondýna -
ako blondinka -