Přejít na výpis diskuzí

Keira Knightley

OSOBNOST 31.12.2006 
317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 130killer

................................... ................................... .............................

http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521
  • lenniesenka

Keirana

nemám ji ráda je mi strašně nesympatická!!nechapu co na ni vidíte *15* to s tím talentem mě dostalo.Soráč ale musela jsem to sem napsat po tom co jsem videla co tu pišete *1*
    • i-lowe-music

Re: Keirana

Nesympatická?A víš vůbec co to znamená?Jak je vidět, asi ne. *3* *4*
    • Re: Keirana

Máš naprostou pravdu Keira vypadá z dálky jako PÍČA a zblízka je to pravda!!! *3* *3* *3* *3* *3*
      • sanndra

Re: Re: Keirana

Asi to budes ty, kdyz to sem pises!!Kdyz ji nemas rada tak co sem lezes!!!??? *16* *16*
      • Re: Re: Keirana

Ty jsi uplně VYPATLANÁ když to píšeš *13* *16*
  • senford

Keira Senford

v titanicu tam hrala?????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????? *3* *4*
    • Re: Keira Senford

Ne v titaniku Keira Knightley nehrála asi si jí pleteš s Kate Winslet. *3*
    • Re: Keira Senford

Cože? *1* Proč by hrála v Titanicu? *1* Nepleteš si jí náhodou s Kate Winslet? *3*
  • Keira

je skvělá v titanicu jí to moc slušelo a sedělo co vy na to? *14* *14* *7*
    • intoska

Re: Keira

jo to určitě v Titaniku.....kdes' přišla na takovou ptákovinu? *10*
    • jojo72

Tohle řikej Winslet ona hrála v titanicu
      • ferrerrka

Re: Re: Keira

V Titanicu???Keira??ja se fakt nechci nikomu smat ale tohle je ulet *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: Keira

ona ale v titaniku nehrála!!!!...se uklidni!!!!!!!!!!!
  • janika120

Keira

Keira je v hodně filmech moc krásná, a mimo taky je pěkná, ale měla by víc začat jest, protože vypadá, že je na tom docela špatně, ale neříkám že je anorektička, možná, ale tohle mě na ní nezajímá, připadá mi to jako pomluva, ale jinak ja klásná a přeji si, aby se vyléčila, jestli jí něco je
  • toni123

pirati z karibiku

kiera je talebtovana lepsi nez natalie portman. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • intoska

Re: pirati z karibiku

to si nemyslím,Portmanová je lepší...
  • roselafendo

Keira

Keira je úžasná herečka s velkým nadáním! Moc se mi líbila ve filmech Piráti z karibiku, Láska nebeská, Pýcha a předsudek a Král Artuš.
  • Hm

Keira není anorekticka,nechte jí bejt!!!!!
    *16*
    je krásná a talentovaná a navíc je to i dobrý a zabavný clovek....lidi se nesoudí jen podle vzhledu, al ehlavne podle toho jací jsou *13*
    www.lovely-keira.blog.cz
    • intoska

Re: Hm

tak to nevím anorektička,no ale vypadá tak měla by trochu přibrat jo a jak víš,že je to dobrý a zábavný člověk to ji znáš osobně? *5* *5* *8* *5*
    • jojo72

Re: Hm

Souhlasí m s tebou
  • ..

keira je stráášně hezká..má nádherný oči *4* *3*
  • Keira

Vyborna herecka a fajna baba. SAMICA, fakt kus peknej baby Milujem ju
    • mikel

Je zadaná.Její přítel se jmenuje Rupert

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit