-
................................... ................................... .............................
http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521 -
Keirana
nemám ji ráda je mi strašně nesympatická!!nechapu co na ni vidíte *15* to s tím talentem mě dostalo.Soráč ale musela jsem to sem napsat po tom co jsem videla co tu pišete *1* -
-
Re: Keirana
Nesympatická?A víš vůbec co to znamená?Jak je vidět, asi ne. *3* *4* -
Re: Keirana
Máš naprostou pravdu Keira vypadá z dálky jako PÍČA a zblízka je to pravda!!! *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Keirana
Asi to budes ty, kdyz to sem pises!!Kdyz ji nemas rada tak co sem lezes!!!??? *16* *16* -
Re: Re: Keirana
Ty jsi uplně VYPATLANÁ když to píšeš *13* *16*
-
-
-
Keira Senford
v titanicu tam hrala?????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????? *3* *4* -
-
Re: Keira Senford
Ne v titaniku Keira Knightley nehrála asi si jí pleteš s Kate Winslet. *3* -
Re: Keira Senford
Cože? *1* Proč by hrála v Titanicu? *1* Nepleteš si jí náhodou s Kate Winslet? *3*
-
-
Keira
je skvělá v titanicu jí to moc slušelo a sedělo co vy na to? *14* *14* *7* -
-
Re: Keira
jo to určitě v Titaniku.....kdes' přišla na takovou ptákovinu? *10* -
Tohle řikej Winslet ona hrála v titanicu -
-
Re: Re: Keira
V Titanicu???Keira??ja se fakt nechci nikomu smat ale tohle je ulet *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
ona ale v titaniku nehrála!!!!...se uklidni!!!!!!!!!!!
-
-
Keira
Keira je v hodně filmech moc krásná, a mimo taky je pěkná, ale měla by víc začat jest, protože vypadá, že je na tom docela špatně, ale neříkám že je anorektička, možná, ale tohle mě na ní nezajímá, připadá mi to jako pomluva, ale jinak ja klásná a přeji si, aby se vyléčila, jestli jí něco je -
pirati z karibiku
kiera je talebtovana lepsi nez natalie portman. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: pirati z karibiku
to si nemyslím,Portmanová je lepší...
-
-
Keira
Keira je úžasná herečka s velkým nadáním! Moc se mi líbila ve filmech Piráti z karibiku, Láska nebeská, Pýcha a předsudek a Král Artuš. -
Hm
Keira není anorekticka,nechte jí bejt!!!!!
*16*
je krásná a talentovaná a navíc je to i dobrý a zabavný clovek....lidi se nesoudí jen podle vzhledu, al ehlavne podle toho jací jsou *13*
www.lovely-keira.blog.cz -
-
Re: Hm
tak to nevím anorektička,no ale vypadá tak měla by trochu přibrat jo a jak víš,že je to dobrý a zábavný člověk to ji znáš osobně? *5* *5* *8* *5* -
Re: Hm
Souhlasí m s tebou
-
-
..
keira je stráášně hezká..má nádherný oči *4* *3* -
Keira
Vyborna herecka a fajna baba. SAMICA, fakt kus peknej baby Milujem ju -
-
Je zadaná.Její přítel se jmenuje Rupert
-