-
hmm
Já vím, že ji ve skrytu duše závidíte:)
je výborná herečka,a má zajímavé rysy obličeje.... -
-
Re: hmm
presne
*4* *4*
-
-
Keira
Nechápu, proč když se někomu nelíbí sem vůbec leze. Já mam taky herečky na který jsem vyloženě alergická, ale rozhodně je nevyhledávam a nepíšu to o nich(Když už tak na stránkách anti.., kde to nikoho neurazí). Tak si najděte někoho kdo se vám líbí a pro změnu tam napište něco hezkýho, pokud se vám teda vůbec někdo líbí a nejste tak zahleděný do sami do sebe. Tady neni nikdo zvědavej na takový názory. Jinak já mam Keiru ráda, je mi jedno jak vypadá odlíčená, nebo jestli je moc hubená, ale líbí se mi jak hraje, hodně toho dokáže vyjádřit i beze slov. To mi u hodně hereček chybí. -
-
Re: Keira
oiina si super a mas velku pravdu keira je super baba *1* -
Re: Keira
Přesně tak, plně s tebou souhlasím, taky úplně nesnáším, když někdo přímo vyhledává ty herce či herečky, které nesnáší a pak tam o nich píše jen samé vulgarity. Jistě, že může mít odlišný názor a vyjádřit ho, ale snad se to dá vyjádřit i bez sprostých urážek. Já osobně třeba taky nemám zrovna v lásce herečku Cameron Diaz, ale chápu, že třeba jiný jí rád má a tak o ní rozhodně nepíši nějaké urážky(navíc třeba ve filmu Gangy New Yorku se mi líbila).
-
-
Pride and Prejudice
Taky jí mám strašně ráda.Nejvíc jí mám ráda v Pýcha a Předsudek.Myslím si ,že s Mathew Macfydem tvořili krásnou dvojici a podali oba vynikající výkon.Miluju knížky Jane Austenové a Keira se prostě na Lizzi hodí. -
-
Re: Pride and Prejudice
Pýcha a předsudek se prostě povedl a Keira do role Elizabeth naprosto pasovala. Podala tam udivující herecký výkon stejně jako ve všech filmech. Nejradši mám asi Piráty z Karibiku *4* . Jednoduše se ji nedá co vytknout *4*
-
-
půvab
Velmi půvabná a velmi elegantní britská herečka. Mám ji moc ráda pro její kultivovanost, anglickou eleganci a šmrnc, herecké umění a velmi krásnou angličtinu. -
-
Re: půvab
Naprostej souhlas:-)
-
-
Keira
Je to genialni herecka amooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooc nadherni zenska. Miluju Ji. -
Keira Knightley
Nádherná holka a výborna herečka. Co k tomu víc říct. Přeji hodně štěstí. *3* -
naramky
je skvela jeste by to chtelo aby vic nosila naramky a min prsteny hlavne na levym prostrednicku *4* -
-
Re: naramky
presne s tebou souhlaim
-
-
panebože
mno nwm kdo je větši chudinka jestli ty nebo ona.neříkám že je nak ekstra ale ty mas iq šulící trávy *1* *1* *1* -
kk
doufam, že doopravdy nekouří, nebo jo - to by mě mrzelo -
narozky
tak přeju hodně štěstí..a ještě dalších hereckých úspěchů:)