-
vse nejlepsi!!!!!
Vsechno nejlepsi, jsi skvela herecka!! *4* -
vše nej
všechno nejlepší... a přeju jen proto, že máš narozky ve stejný den jak já... *1* *1* *1* -
-
Re: vše nej
taky přeji vše nej jo a jsme už tři kdo dnes slaví narozky jako keira tak všem narozeným 26.3 všechno nejlepší!!!! *3* *3*
-
-
Aigospotamoi
Kejra nebo Natálka ? Zápas v bahně vše vyřeší. -
...
všechno nejlepší... *4* *4* -
hmmmm
Tak teda nevím, ale ať se snažím jak se snažím, na Keiře mi nepřipadá nic tak skvělého,........připadá mi trochu tuctová, ale většině lidí se očividně líbí, tak vám to nebudu kazit, mně prostě nepřipadá nijak krásná ani extra nadaná, ale posoudit můžu až budu tam co ona :D -
-
Re: hmmmm
Já teda taky nevim jestli je dobrá herečka, ale hezká si myslim, že je. Je sice hrozně hubená, ale podle mě má neobvyklý obličej...
-
-
Kolik je jí let?
Ve filmografii píši že natáčela od roku 1986 a pak napíšou, že má 25 let. Já byl vždycky dobrý na matematiku, ale tenhle příklad vyřešit neumím. *16* -
keira
keira je nejkrásnější v jednoduchých bílých šatech, bosá s rozpuštěnými vlasy -
keira vs.kristen
koho by jste chtely ve wanted 2 keiru nebo kristen????? -
-
Re: keira vs.kristen
mě ! -
-
Re: Re: keira vs.kristen
hm ale o tobe tu neni řeč.
-
-
-
keira
keira je ta nejhorsi herecka co znam. je anorekticka a nedavno jsem se dozvedela ze dala zavrit sveho fanouska. a to ji pritom nelezl do baraku nebo neco podobneho -
-
Re: keira
jenze nekteri lidi muzou jist jak chtej a stejne nepriberou vis??? nekdy to proste nejde tak se do toho neser kdyz o tom nic nevis -
aha a to že je špatná herečka soudíš podle toho že je anorektička nebo si viděl/a nějakej její film? -
-
Re: Re: keira
mysli! když nejí,nemůže ani stát,natož dobře hrát ! Ať jí,nebo bude po ní !! -
-
Re: Re: Re: keira
jo jasně. Takže jakto, že do týhle chvíle natočila tolik filmů, hraje divadlo a věnuje se spoustě dalších aktivit? Můžeš mi to vysvětlit? Někdo je totiž od přírody hubenej a nic s tim nenadělá! a pak jsou lidi jako ty, který maj prostě asi mindrák a musej to pořád řešit. Každej jsme nějakej..někdo tlustej a někdo hubenej a zrovna tobě je do toho kulový. Takže ty se nad sebou zamysli!
-
-
-
Podle mě je to herčka s velkým talentem. Dokáže zahrát téměř všechno a ještě jsem neviděla film, ve kterém hrála, který by mě nebavil. -
-
Re: Re: keira
přesne..Keira hraje výborně a i kdyby byla anorektička tak na talentu jí to rozhodně neubralo..škoda jen že není dostupných tolik filmů :(
-
-
-
vše nejlepší x)
*3* hezké narozeniny