-
Fakt dobrá baba.
-
Keira je super.Podívejte se na www.celebritynaprani.blog.cz a něco si u mě objednejte!!!
-
Keira je naprosto úžasná herečka...je snad nejlepší...mám jí moooooc a moooooc ráda..... *3* *1* *4*
-
She is so f*cking hot she is beautiful everything she is tha best!!! *16* *14* *4*
-
Moje oblíbená herečka:)
-
THE BEST
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *15* *15* -
je to fakt výborná herečka *4* !!! Nejvíc se mi líbí v pirátech z karibiku a v lásce nebeský *1* !
-
Je super
Keira je super.V pirátech byla dobrá-super PIRÁTKA.Všechny její filmy jsem neviděla ale ty co jsem viděla byly super.Myslím že to je dobrá herečka a je docela hezká ale na supermodelku Kate Moss nemá nikdo a na nádhernýho Johnny Deppa už vůbec nikdo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* -
je fakt good *14*
-
Foto
Zdravím, nevíte okdud je tato fotka: http://img323.imageshack.us/my.php?image=ke iraknightleyttg0210247tb.jpg z filmu nebo je to fotka z focení pro nějaký časopis. Hodně by mě to zajímalo, protože ji to velmi sluší. Jinak hodně jsem si oblíbila film Pýcha a Předsudek *14* a taky Piráty z Karibiku *14*