Přejít na výpis diskuzí

Keira Knightley

OSOBNOST 31.12.2006 
317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V jednom s tebou musím souhlasit Keira je fakt dobrá herečka. *4* *4* *4*
  • je úplně suprová!!!Natalie Portman a Keira Knightly!dvě nejlepší herečky co znám!nádherné, úspěšné, hrají v dobrých kvalitních oscarových filmech.jsou prostě skvělé, dokolnalé, nejlepší!!!obě jsou můj velký vzor!!! *14* *4*
  • Něco chybí

Hele Keira Knightley hrála ještě ve filmu Blafuj jako Beckham a Díra *5*
  • KK

je to pekna pani *3* *3*
  • Čičičičinka

Já se do tý dračice zblázním.A pak že není nad češky.My takovou hezkou herečku snad kromě Čvančarky. *14* Ach jo,já se snad zblázním,od Keiry jsem si nenchám ujít ani jeden film *14* *14* *14* *14* *14* KEIRO A ČVANČARKO,I LOVE YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR *14* *14* *14* *14* *14*
  • Hmmm

Je welmi hezka a talentowana *3* Myslim ze toho w zivote hooodne dokaze a ze se ji filmowe nabidky jenom pohrnou *1* Jeji herecka kariera bude hodne bohata.Je squla *15* A am ji moc rada *1*
  • Obrázky

Nechtěl by si se mnou někdo vyměnovat její obrázky?Pokud máte chut. *3*
  • Myslim ze Keira je ta nejlepsi herecka-je mlada,krasna,bohata a talentovana,muze mit kazdyho chlapa-co vic si muze prat?! DOUFAM ZE NA TO MATE STEJNY NAZOR JAKO JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • je fakt moc dobrá, škoda, že se o ní nikde moc nepíše
  • Moje stránka o Keiře

Ahoj! Jestli máte rádi Keiru, tak neváhejte a mrkněte se na moji stránku právě o této skvělé herečce!! http://k-knightley.wz.cz :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit